Gili Trawangan

Efter två helt underbara veckor på campet så åkte vi till Gili Trawangan för att få lite tid för oss själva, tid att slappna av och bara ha det skönt.
Vi hade planerat att bo lite finare, äta gott och bara slappa i några dagar innan vi skulle bege oss tillbaka till Kuta på Bali.
När vi kom över till Trawangan så hittade vi oss ett nice boende, vi valde att lyxa till det lite och valde en egen bungalow med AC och sötvatten.
Riktigt nice att lyxa till det lite med tanke på att vi levt ganska primitivt på campet.
vad sägs om denna frukostvy??
Precis som vi hade planerat så blev visstelsen på Gili en väldigt lugn och harmonisk. Vi såg till att vakna ganska tidigt varje dag för att inte missa någonting av dagen.
Vi cyklade runt ön, dök, snorklade, solade och åt väldigt god mat. Vi var ute och åt på finare restaurang varje dag och jag måste säga att de lagar väldigt god mat ute på Trawangan likväl som de gör i hela Bali området.
Lite bilder:
jag på the main road på ön :)
Malin vid alla sköldpaddor :)
Solnedgång
Här har jag precis varit ute och gjort mitt livs första riktiga dyk, vi gick ner på 12 meters djup och såg både sköldpaddor, bläckfisk, "hitta Nemo" fiskar och massa andra fina fisksorter.
Endel beach häng han vi med här oxå
Klev upp väldigt tidigt en morgon ca 05:30 för att kunna njuta av denna vackar soluppgång. Men kan se solen gå upp bakom vulkanen Ranjani (ca 3900 möh) som ligger inne på Bali.
Mycket tid för bara oss :)
Efter några dagar på denna underbara ö kännde vi att vi började få nog och vara redo att bege oss in till Bali igen för att besöka det beryktade Kuta. Som skall vara party och shoppingstället på Bali!
Vi hade även under tiden här på ön kommit fram till att vi mycket gärna skulle vilja surfa mer innan vi åkte hem. Vi hade då slängt iväg ett mejl till surfcampet med en förfrågan om vi kunde komma tillbaka igen innan vi åkte hem, och de hade sagt att det fanns plats om vi ville! :)
Men men, nu var vi iaf på väg över havet till Bali och Kuta. Vi hade bokat en speedboat som skulle ta oss över på ca 1,5 timme och sedan väntade transfer med bus från hamnen till Kuta.
Det blev en ganska blöt och blåsig resa då vi valde att sätta oss uppe på soldäck från början :)
Efter ca 2 timmar på havet, 1 timme i hamnen och nästan 3 timmar i bus så var vi då framme på Kuta Bali!! läs mer om detta i nästa inlägg!!
//PS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0