Ännu en puderdag i paradiset!!

Ja om det fanns mycket snö igår så fanns där minst lika mycket idag. Jag ljuger inte när jag kände snön spruta upp i ansiktet när man körde på de djupaste ställen :)
Ja det är helt sjukt vad snö det har kommit, och man säger att det går inte minnas i mannaminne när det kom så mycket och fin snö såhär sent på året sist!
Ja jag tackar då inte nej till att få köra lite puder till innan säsongen är över, men nu dröjer det tills jag är ledig igen och kan ge mig ut på nya äventyr.
Men har dock Carlsberg highfive som hägrar på lördag, för er som inte vet vad det är så kan ni kolla in på hemsidan CARLSBERG HIGHFIVE
Det kommer bli en grymt rolig lördag och jag måste säga att jag är riktigt laddad för att göra bra ifrån mig i år. Har ju tränat lite mer än till förra året iaf!
My golden nummber!!
För att visa lite hur mycket snö det har kommit så bara måste jag lägga upp bilden på en vän jag lyckades ta idag. Helt plötsligt när jag kom och åkte i skogen idag så hörde jag bara ett skrik bakom mig och ner kommer Stefan dundrandes, kraschan in mellan 2 granar som inte skall vara möjligt att komma igen å när han väl fick stopp på sin bräda såg han ut såhär:
POWPOW eller??
nu ska jag sova snart då jag skall jobba min första heldag på intersport imorgon på väldigt länge ;)
//PS

POWPOW 23 mars, vad hände där??!?!?!

Det är inte mer än 2 dagar sedan jag var ute en kväll och sprang, då var det ren asfalt ute och man kunde känna att våren var på gång i luften.
Å ska jag vara ärlig så började jag faktiskt gilla tanken av att värmen var på G och slaskåkningen skulle börja!
Men så drog värsta stormen in över byn och helt plötsligt igår så började det snöa igen. Och snöa har det gjort i över 1,5 dygn nu, det har säkert kommit mellan 30-40 cm nysnö!
Så idag var det bara att spänna på sig pjäxorna och klicka i dem i fetingskidorna och ut på puderjakt. Det blåste fortfarande ganska bra i byn så vi åkte ut till Tegefjäll och gömde oss i skogen där, och vilket rätt val de var att göra så.
Vi var själva och kunde åka ospårat mellan 9-14!! Ja de va så galet bra å så härlig åkning att jag lätt skulle kuynna påstå att det var mina bästa åk i tegeskogen någonsin.
Står här å spanar in en klippa jag sedan hoppade ut för!
å hopp :)
Som ni kan se på mina kläder så fanns det rätt mycket puder i skogen!!
En anledning till att jag älskar tegeskogen så mycket är att där är det lagom mellanrum mellan trädet, så man kan verkligen släppa på och känna granar och fjällbjörkar susa förbi öronen medans man kan njuta av härlig snö och sköna svängar!!
De finns en film på facebook på när jag hoppar ut för klippan: LÄNK
Kvällen har blivit desto lugnare, jag och älsklingen har avnjutit en hämtpizza från Liten krog här i byn och det var sjukt gott och smidigt!!
Nu blir de sängen tidigt då det står personalmöte på schemat innan jag skall ut och åka imorgon igen!!
//PS

Grabbhelg, skidåkning, fest, å nu pepp

I helgen som har gått har vi haft lite besök här uppe av lite goda vänner, det var mina några av mina bästa vänner från Nässjö som var här.
Jakob, Martin, Bele och Linus spenderade helgen här uppe och vi har haft några riktigt roliga dagar som har bjudit på allt man behöver.
Vi har åkt skidor, varit på Afterski x2, nattklubb och allmänt soffhäng. Jakob kom redan i onsdags så i torsdags var vi ute och åkte lite ihop med Malin och Carro.
En riktigt härlig dag med fin väder.
Älskar denna byn när solen är framme och man verkligen kan njuta av livet, kan inte riktigt förstå hur jag skall kunna flytta ifrån detta?!?!?!
ÅÅÅÅ ångest, men livet går vidare.......
Helgen som jag fick ihop med mina gamla vänner gav mig mersmak måste jag säga, det fick mig att längta lite söderut och bara möjligheten att få umgås mer med mina barndomsvänner är något jag gärna skulle vilja få möjlighet att göra.
Har inga direkta bilder från helgen men om jag visar hur det såg ut när vi städat ur lägenheten kan ni kanske förstå hur trevligt vi har haft de ;)
HAHHAAHAHA
Lite kul måste man få ha ibland ;)
Som jag sa tidigare, en grymt härlig och väldigt givande helg. Saknar boysen mer än man anar!
Martin, Bele och Linus åkte hem i söndags kväll. Jag och Söderberg bestämde oss då för att rensa ur kroppen lite och åkte iväg för att lira lite innebandy, lika roligt som vanligt och jävligt skönt efter allt syndande i helgen som var.
Igår sedan var det Söderbergs sista dag här uppe och då bjöd inte Åre på något finväder precis, eller vad sägs om 4+ och spöregn!
Ovädret har fortsatt idag fast då med en JÄVLA snöstorm, var längesedan jag hörde vinden slå så hårt utanför fönstret.
Idag var jag tillbaka på Intersport igen för första gången på över en vecka, skönt att få jobba lite igen men bäst av allt.... Jag fick shoppa lite :)
Nya skor, t-shirt, kalsonger och ett par solglasögon
Alltid skönt att få spendera lite pengar.
Nu imorgon är jag ledig igen och om bara vädret tillåter mig så skall jag ut och nöta lite skicross inför helgens stora tävling!
Carlsberg Åre Highfive, som går av stapeln på lördag www.arehighfive.com
Jag kommer ta massa bilder under dagen, så kolla in i helgen om ni vill veta hur de gick för mig ;)
Nu ska jag sova så jag är utvilad för träning imorgon
//PS

Äntligen!

Min sjukperiod, v.9 och väldigt mycket jobb.... Det betyder väldigt lite skidåkning, även om man väljer att inte åka vissa veckor så saknar man skidåkningen väldigt mycket om man inte får ut och rasta av sig lite med jämna mellanrum.
Men i torsdags var det äntligen dags igen för lite skidåkning, finväder hade dragit in över byn och jag hade 2 helt lediga dagar.
Skidåkning både fredag och lördag var väldigt härligt och riktigt härligt. Skönt när man kommer hem på eftermiddagen och känner hur det hettar lite i ansiktet, de betyder att våren är här :D
Visst ser de jobbigt ut! ;)
Båda dagarna var nästan lika härliga. I torsdags blev de mer fokus på att bara åka då jag var själv ut, jag älskar att åka lite själv ibland. Man får åka precis dit man vill, ta en kaffe precis när man vill och åka precis så länge man vill.
Efter åkningen blev det lite häng på Dahlboms med Hanna och Tessan, kul å träffa Hanna när hon är på besök en sväng. Svårt va de oxå att lämna Dahlboms utan att ta med sushi hem till Malin som är sjuk nu ist för mig.
GOTT!!!
Just de, glömde ju att berätta att jag svängde förbi Holiday på vägen hem oxå och där var det dags för det årliga is-travet nere på sjön. Mycket folk och snabba hästar var det.
Långt där nere på isen ser ni hästarna i full fart!!
Igår efter åkningen så rundade vi av dagen med att kolla på freestyle tävlingarna här i Åre, rättare sagt puckel WorldCupen!
De är grymt duktiga och de e jävlar vad snabba de är mellan de där pucklarna, här nere på bilden ser ni Sveriges och Åre´s egna stora hopp Jesper Björnlund i de sista hoppet i finalen.
Jesper som för övrigt körde upp sig från sin kvalplats (11) till en slutligen 4 plats.
Sjukt bra kört!
Idag har jag varit tillbaka på jobbet på Intersport för ett snabbt pass mellan 12-19, nu kliver jag på en 8 dagars ledighet från IS. Jag skall till en början jobba med en konferens sön-ons för att på Onsdag sedan bli invaderad av Söderberg och på frrdag kommer Martin, Bele och Linus oxå hit!
Ska bli riktigt härligt med lite grabbesök under en helg, ska se lite vad för kul vi kan hitta på medans de är här! Nu blir det isf lite soffhäng innan jag ska lägga mig på spikmattan ikväll!
//PS

Nya tider!!

Jag har tyvärr varit sjuk här i snart en vecka nu, därför jag inte skrivit något här inne. Jag var hemma från jobbet några dagar i början av sjukdomen men nu är jag tillbaka i jobbet igen. Men jag jobbar ju typ mina timmar som jag ska, sedan går jag hem och lägger mig i sängen eller soffan å sover, för att nästa dag göra precis samma igen :(
Gillar inte att vara sjuk!!!!
Men men, glöm de nu. Det är nya tider på gång här i våra liv, i veckan sa vi upp våran lägenhet här i Åre och har då som mål att flytta till våren!
Inget bestämt än vart flyttlasset skall gå eller när det blir, det ända vi vet är att vi bli av med lägenheten här den 1 juni och då måste vi ha någonstans att ta vägen och något att göra!
Väldigt spännande och samtidigt väldigt kul att vi bestämt oss för att göra något nytt i livet.
Jag lovar att återkomma med mer info så snart vi vet mer om vart vi ska dra flyttlasset!
//PS

RSS 2.0