Skidåkning (riktiga premiären)

Idag stod det skidåkning på schemat, grymt roligt!
Jag var ju uppe ca 10 Oktober och åkte, men det var ju bara en lite smygis premiär. Idag var det så dags för den riktiga premiären i pistad backe och man fick åka lift upp, vilket man inte fick sist. När vi vaknade idag och rullade upp rullgardinen så snöade de ute, helt underbart. Med lite snöfall och ca -7 grader begav vi oss mot holiday först för att inhandla säsongspassen :)
När vi var klara där så var vi ju helt redo för backen, så mot duved.......
Det blev en helt underbar dag där vi åkte säkert 5-6 åk innan det var dags för fika/lunch paus, sedan avrundade vi dagen med 7-8 åk till. Man får liksom lite nog efter så många åk när det bara finns en backe att åka i och den är inte speciellt lång heller. Men vad gör det, man får ju åka skidor :)


Lisa & Sossa


Jag och Malin


Fika


Fika (Sossa klämmer sig in i bilden med en snygg min)


Malin gasar på i backen (ser jävligt snabb ut)


Men jag är så jävla snabb så det bara går att få suddiga bilder på mig, vi försökte flera gånger men det går inte :)


Lisa railar


Me posing in the snow :)


Efter vi hade åkt klart för dagen så åkte vi hem till var och en för att kunna njuta av skidkoman i fred. De finns inget bättre sätt att slappna av än att slänga sig i soffan när man kommer hem efter en hel skiddag och bara invänta att tröttheten kommer och slår till, då blir man typ orörlig i någon timme eller två. När vi väl hade fått vila ut, duscha och äta upp oss lite så hade vi bestämt att vi skulle ha glögg kväll. Lisa och Sossa kom då över till oss och vi var ju tvungna att smaka på alla 4 sorter vi hade i skåpet :)
Blev en mycket trevligt kväll med helt underbart sällskap, vi har alltid roligt med dessa människor. För att få riktigt julkännsla så när Lisa och Sossa hade begett sig hemåt så slängde jag ihop våran grymt snygga julgran, det är dags att få lite julkännsla nu.


Glöggafton


Våran lilla julgran, vi får väl se om det kommer in en stor längre fram men den här får duga så länge!

Nu är det snart dags att lägga sig på pikmattan innan man skalll sova för natten, om jag får gissa kommer jag nog somna rätt gott och även sova ganska ostört ända tills morgondagen gryr. Hoppas det snöar imorgon också :)

//PS

Helg

Nu är det helg och för min del betyder det jobb :)
Jag skall jobba hela helgen på intersport i Åre, där vi kommer att ha vinter kick off under lördagen med REA på alla nya skidartiklar. Det kommer bli en gryt rolig helg med mycket jobb, men det är det värt när lönen dimper ner i brevlådan senare.
Idag va de som sagt stundals väldigt mycket på jobbet när det var REA, men inte så jätte farligt mycket ändå. Efter jobbet gick jag, Evelina, Lisa och Camilla till Broken och käkade innan vi begav oss hemåt. Aldrig fel med en god hamburgare på Broken. Det blev ikväll även ett Bröst och magpass på gymmet innan jag nu ska skall packa upp väskan med julpynt. Jag skall sedan försöka komma i säng ganska tidigt då jag tänkte orka upp och springa lite imon innan jobbet.

Så ni får stå ut med att det blir ett litet kort inlägg under helgen här, får skriva lite mer när helgen sedan är över och jag är ledig. Blir nog skidåkning på måndag om bara vädret håller i sig. Just nu är det -6 grader ute och den vita dimman av sprutsnön ligger vit borta vid olympia området.

//PS

Wallmans på dippan

Calle min gammla klasskamrat ringde skrev till mg igår och frågade om jag var sugen att gå på vip öppning av wallmans här i Åre. Röda mattan, champange och snittar de lät väl inte så illa tänkte jag och följde självklart med på de. Så de blev en helkväll nere på byn, först då generalgenrep på wallmans och sedan mingel efter de när det sedan tog slut där så gick vi vidare till Dhalboms på torget där festen fortsatte hela natten.

Här är några bilder från kvällen


Champange till alla :)










Icka och Calle mina gammla klasskamrater


Sedan gick vi som sagt vidare till Dahlboms och fortsatte röjja hela natten lång.


Henke


Christoffer alias Sossa


Djupa disskusioner på efterfesten


Dags för hemfärd sent i natt någongång

Det blev en toppen kväll som bjöd på många härliga skratt och disskusioner, men det har man ju fått lida för idag om man säger så :)
Men efter att inte gjort ett skit idag så ska jag imorgon göra destomer nytta, först möte på morgonen och sedan jobba på intersport hela dagen.

//PS


Stockholms helg

Så åkte jag då mot Stockholm, lämnade Åre bakom mig på fredagskvällen med nattåget mot Stockholm. Denna gången var det inte lika tråkigt att tåget, då jag hade bokat en lite bättre sovhytt med lite skönare sängar. Innan jag fick lägga mig i sängen så fick jag mig några härliga skratt :)
När jag klev på tåget så satte jag mig i bistron och snackade lite med folket som jobbade på tåget och några fler. Bredvid mig satt då två tjejer i 40 års åldern och hade redan då börjat dricka lite öl, när jag senare på kvällen återkom till bistron för en kvällmacka och en kopp te så satt de fortfarande där och drack öl. Men nu satt även en av deras dotter vid bordet, som tydligen skulle ner till Stockholm och kolla på winterjam. Mammorna hade då hört att jag också skulle till winterjam och undrade då om jag kunde berätta lite om tävlingen för dem och förklara avd de var för tävling. Självklart satte jag mig vid deras borde och började prata om och förklara tävlingen, men det var ju bara det att när jag väl var klar med det då blev jag fast där ändå. De vägrade sluta prata med mig och jag blev sittande där i två timmar till och de babblade på om allt mellan himmel och jord och även saker jag inte vill ha med att göra också :) HAHAHA
Men de bjöd ju mig på ett härligt skratt iaf och de ska man väl vara tacksam för!!!!!

Väl nere i Stockholm hade jag någon timme för mig själv där på morgonen, så jag han läsa tidningen och ta en kopp te innan det var dags för frukost. Mötte upp med Ida min gammla klasskamrat nere på stan och käkade frukost, vi satt riktigt länge å bara njöt av den grymt goda frukosten. När klockan sedan började närma sig 10 så vända vi näsan mot stadion och gick dit, härlig start på dagen.
Väl inne på stadion så hade precis skidåkarna börjat sin träning och det första jag ser när jag kliver in på stadion är en killa som crashar och går igenom hela landningen, det visar sig att de inte har mer än ca 15 cm snö i landningen. OJOJOJOJ tänker jag, det här blir inte lätt att lösa för dem, hur skall snön räcka hela dagen??!?
Men jag är ju inte här för att jobba, vilket var jävligt skönt för en gångs skull. Men åter till snö problemet, alla som jobbade med tävlingen och hoppet gjorde ett grymt jobb och lyckades rädda hela tävlingen. Grymt jobbat till alla som gjorde denna tävling genomförbar.
Alltid lika roligt att komma till Stockholm för detta event, man träffar så många vänner under denna dagen. Jag hade givertvis med mig kameran  in på stadion, så jag slänger upp lite bilder här.








Chefens underbart härliga son, Levi :)


Jon Olsson


Cool va??

De va lite bilder från dagen på stadion, som ni kan se va det en helt underbar dag med strålande väder och massa folk. Bäst av allt var ändå att få träffa lillebror igen som hade rest upp under dagen bara för att kolla på tävlingen.
När dagen på stadion sedan var över så bar det av till kontoret för att snabbt göra sig lite snygg för en kväll på stan. Möte upp med med Ingmar och Johan som är två killar som vi kanske skall jobba ihop med i framtiden, vi satte oss på en skön bar i centrala stan och blev sittande där ett bra tag och drack billig öl och snackade om massa rolga idéer.
När vi kände oss reda att gå vidare så hade vi bestämt oss för en rockklubb som ligger runt hörnet från NK, när vi kom dit så stod till våran lycka Jäger-bilen utanför :)



Redan då visste vi ju hur denna kvällen skulle sluta :)
Ida och hennes kompis hade nu också anslutit igen, skall då nämnas att Ida och jag är nog ungefär lika glada i jäger bägge två. Det blev en grymt trevlig kväll som slutade sådär runt halv fem eller något sådant.

Dagen efter började man med att gå till caféet på hörnet och inköpa mig en grymt god räksallad. Den var precis vad jag behövde innan jag kunde starta denna dag.
Jag avnjöt den i fönstret på kontoret, medans jag tittade ut över norrtull. Det roligaste som hände var nog ändå en kille som skulle ta sig ut från sin parkering där både bilen bakom och framför hade parkerat 10 cm ifrån honom, han höll säkert på i 30 min innan han kom därifrån :)




Såhär ser delar av kontoret ut :)

Jag städade sedan ur kontoret och gjorde iordning efter mig innan jag begav mig in mot stan igen. Denna dag skulle sedan präglas av att sitta stilla och sncka skit med vänner. Först blev det en god fika på drottningsgatan för att sedan käka kvällmat på Fridays nere på stureplan med Hanna. En lugn skön dag innan det var dags för hemfärd igen.


Stockholm var väldigt julfint.

Det blev sedan några lugna timmar på centralen innan jag fick kliva på tåget som skulle ta mig hem till Åre igen. Precis innan jag skulle kliva på tåget så hörde jag bara någon ropa mitt namn, de va Evelina min arbetskamrat på Intersport i Åre :)
Hon skulle med samma tåg som jag och sitta i samma vagn, ja jag hade bokat sitt biljett. Men det skulle bli annat av de när vi väl kom på tåget sedan. Evelina hade bokat resa med hund, så när vi kom på tåget så hade de plaserat henne i en egen kupe med 5 kineser som bara babblade som galningar. Så vi gick till min plats ist, men när vi kom till mitt bord så satt där redan en tjej, mamma, pappa och två småbarn som klättrad eomkring och skrek. Så när konduktören kom för att ta våra biljetter frågade vi honom om inte han hade några liggplatser vi kunde ta ist för att slippa sitta bland allt detta folk. Det hela slutade med att vi fick dela på en förstaklass sovhytt, utan att betala något extra :)
Vad ska man säga, ibland bjuder SJ tillbaka för alla de småfel som annars brukar uppstå, så en lång och seg resa hem till Åre sittandes byttes snabbt ut mot en härlig nattssömn i en förstaklass hytt. Skön avslutning på denna resa kan man väl säga.

Väl hemma i Åre så har jag nu i två dagar tagit hand om en sjukling här hemma, men idag har hon nog frisknat till lite och det har nog vänt och är på väg åt rätt håll.
Nu gäller det för mig att komma igång md livet i Åre igen, börja jobba så smått och börja träna igen. Ser verkligen fram emot den tid som skall komma nu när allt skall komma igång, alla ställen skall öppna för säsongen och man kan börja åka skidor :)

//PS

Stockholm nästa

Idag bär det av mot Stockholm och Winterjam. Ska försöka hinna med att träna innan jag kommer iväg ikväll, men det finns lite som måste göras först så vi får se hur det blir. Jag kommer nog vara utan dator hela helgen så jag kommer att ha svårt att göra någon uppdatering, men kommer jag över en dator slänger jag givertvis in ett blogginlägg, annars får ni hålla er tills på måndag då det kommer ett längre inlägg med bilder från hela helgen. Men nu laddar vi för Winterjam på Stockholm stadio imorgon!!!!!



Ses på måndag :)

//PS

Äntligen träning

Ja ännu en dag utan arbete, vad gör man då???

Jo man tränar :)
Men först så blev det en lång dag hemma, men jag fick mycket uppstyrt. Hade lite samtal att ringa, lite mejl att svara på och lite tv att kolla på ;)
Fick även slänga ihop lite mat, spaghetti och köttfärs sås blev det även lite att frysa in. Det känns alltid så skönt när man vet att det finns färdig mat i frysen, bara att ta fram och tina upp.

Så när jag väl var klar med allt hemma så tog jag mig till gymmet för att äntligen få komma igång med träningen igen. Det är ju faktiskt lite mer än två veckor sedan jag var på ett gym och tränade, men de var riktigt gott att vara tillbaka. Började med att springa 1 mil på 48 min som lite uppvärmning ;), sedan gav jag mig på ett ca en timme lång träningspass med kettlebellsen där jag körde igenom hela kroppen, men höll här ett ganska bra tempo så jag höll pulsen uppe.
Kändes riktigt skönt att vara igång igen, hoppas bara kroppen svarar bra på detta nu och det tror jag att den gör:)
Det var ganska kändistätt på gymmet idag då både Henrik Windstedt och Sverre Liljeqvist, dessa båda herrar är inte bara några utan Sveriges utan några utan världens bästa friåknings skidåkare. Kul att se hur de tränar nu på sin försäsong, blir kanske att slänga in några av de övningarna i mitt pass sedan.

Nu sitter jag i soffan och kollar på ett avsnitt av Criminal minds, innan jag skall packa väskan för helgen. Åker ju till Stockholm imorgon kväll för att kolla på Winterjam och även avverka några möten när jag ändå är där nere.

//PS

Flerdags rapport

Hej

Ursäkta det uteblivna skrivandet under de senaste dagarna, som ni vet så lämnade jag Nässjö bakom mig i måndags och vaknade upp i Åre efter en härlig nattresa på tåget.
Men innan jag kunde ge mig iväg så var jag ju tvungen att avsluta min härliga vistelse hemma med lite god mat, jag och lillebror beställde då varsin rätt på "Lilla My´s" som är en thai restaurang.

Jävligt gott och jävligt mycket mat, passade perfekt inför resan :)

Sedan var det bara att säga hejdå till alla i familjen, alltid tråkigt att lämna dem där hemma. Skulle helst av allt bara packa ner dem i en resväska och ta med dem upp till Åre :)
Men efter en lång resa via först X2000 till Stockholm och där ifrån upp till Åre med nattåget.

Lång natt, men kollar man en film och lyssnar på lite musik så går det ganska bra faktiskt. Tyckte lite synd om My och Erik som kom på tåget i Sthlm, men de hade fått boka sittplatser då de skulle ha med sig Wilda på tåget, jag fick ju iaf ligga ner hela resan.
Väl uppe i Åre fick jag någon timme för mig själv innan Malin kom hem från modevisningsuppdraget honvar iväg på, jag han då få upp all min packning. 12-13 var jag på gymmet och höll i funktionell puls, för ca 10 personer. Detta tog nog msten av mig sedan, då när jag kom hem både jag och Malin tok somnade i sängen till riktigt hög musik......
Var nog lite trött efter resan!!

Det drog sig mot kväll och det skulle bli en mycket trevligt afton med trevligt sällskap och lite vin. Christoffer och Lisa skulle nämligen också komma tillbaka upp till byn idag, så jag slog dem en signal och tänkte kolla om de var sugna på att göra något på kvällen, de blev jätte glada och sa att de skulle handla med sig något vi kunde slänga ihop och äta. Sagt och gjort, någon timme senare dök de in här med alla ingredienser med sig för att göra kycklingsallad. Efter lite donande i köket så stod så maten på bordet och de första två flaskorna med vin var öppnade :)

Vi spänderade sedan hela kvällen med att sitta och snacka ikapp oss lite med vad som har hänt under hösten och vad vi har gjort för något nu är vi varit ifrån varandra.

Som ni ser så hade vi ganska roligt!

Nu har vi äntligen kommit fram till vad som har gjorts idag, vi började dagen med att åka ner och inhandla lite smått för att kunna bjuda My på lunch, hon fyller nämligen år idag.
HIPP HIPP HURA FÖR MY!!!

Här äter vi av tårtan vi had eköpt till henne :)

När Malin och My sedan skulle gå och jobba så mötte jag upp med Lisa, Christoffer och Näsan för en fika på banhoff. Denna fika slutade sedan med att vi gick till ICA, köpte mat och gick sedan hem till Näsan och laga till en håligt god kvällsmat (bra att vara bästis med en kock ibland). För att förgylla den afton lite till så gav vi oss på att spela ett nytt sällskapsspel, vilket gick sådär då Lisa vann båda gångerna. Men vi hade roligt iaf, det är ju det som är de viktigaste (Yeah right).

//PS


Sista söndagen hemma i Nässjö

Idag blev det lite sovmorgon då vi kom hem ganska sent inatt. Jag och lillebror tog bilen ner till sporthallen för att kolla på Emmi (Malins syster) när hon spelade basket en sväng.


Emmi var jätte duktig. Vi kunde tyvärr inte stanna hela matchen då vi skulle bege oss till mina härliga gudföräldrar Carina och Leif. Fick dock höra från säkra källor att de lyckades vinna matchen med 5 poäng, bra jobbat tjejer.
Hemma hos Carina och Leif bjöds det som vanligt på väldigt god mat och gott sällskap.




Riktigt god mat fick vi


Det finns en hel del hundar i detta hus så när vi kommer dit med Cosmos så blir det full rulle i några timmar. Ska kanske även nämna att det är härifrån som vi köpte Cosmos när han var liten, så det blir lite familjesamankomst för alla hundar :)


Jag var lite sliten efter gårdagskvällen


Leif och Jocke


Carina

Tack för en underbart trevlig stund i Labekulla. Anledningen till att vi var bjudna till dem idag var att de vill passa på att gratulera mig, vi har nämligen inte träffats sedan i början av Juni. Jag fick Pär Mobergs kokbok av dem, ser verkligen fram emot att få laga lite nya maträtter när jag kommer hem till Åre nu.

Nu skall jag runda av sista kvälen med gänget här hemma med en film och lite mys i soffan, imorgon går ju nämligen tåget mot Åre :)

//PS

Fest hos Koma

Igår var det då som sagt dags för lite fest hemma hos Koma i Jönköping. Jakob hade satt ihop en liten trekamp som vi genomförde på förfesten. De blev en rolig kväll med mycket skratt och härlig stämmning. Slänger upp lite bilder här under så får ni se vad vi hade för oss under kvällen.


Partyface







Pokerface


Jag kom fyra och fick ett grymt fint pris :)


De jublades också.....


De tre musketörerna


Inne på Olearys i Jönköping

Där hade ni lite bilder från kvällen. Det är kul att man kan samla lite gammla vänner och riva av en fest nu när man är hemma såhär och hälsar på. Det bästa är nog ändå att när vi kommer ihop såhär efter ändå en lång tid ifrån varandar så känns de som vilken fest som helst, känns inte som om vi har varit ifrån varandra i 1,5 år. Grymt bra vänner man har, tack för att ni finns och för att ni är dem ni är.

//PS

H-O-C-K-E-Y HOCKEY!!!!

Igår var det middag hos Gunilla och Henrik, mina härliga svärföräldrar, Emmi och anton var också där. Blev en mycket trevlg kväll med lite vin, öl och massa goda skratt. Tack för en underbart trevlig kväll.
Men när jag skulle hem därifrån så blir man ju lite besviken på denna stad faktiskt, ringer taxi och hon säger att det inte finns en bil ledig på minst 45 min p.g.a. att alla bilar var utanför staden på körningar ILLA ILLA!!!

Men men de blev en härlig promenad hem genom hela staden, lika öde som vanligt :)

Idag ringde så klockan ganska tidigt för att vara en lördagsorgon kl 09.00, då var det dags att klä på sig hockey kläder och göra sig redo en strid. Jag, Jakob och Robin begav oss till Eksjö hockeyhall för att åka lite på deras friåkning, det var säkert 4 år sedan jag sod på ett par skridskor. Det tog ett par svängar, men jag kom in i det ganska bra tycker jag om jag får säga det själv. Det var riktigt roligt att få leka av sig lite och aldrig fel att få latcha lite med gammla polare :)


Jakob och Robin


Fight face :)

När jag sedan kom hem från hockeyn så blev det en härlig eftermiddag i soffan, somnade nog lite och kollade lite tv. Såg blandannat damernas sista åk i slalomen, gick sådär för dem men Anja e på G igen synd bara att hon gjorde en stor miss idag. Nu sitter jag och ska precis göra mig klar för lite fest, idag är det Jönköping som står på schemat. Förfest hemma hos "Koma" sedan får vi se vart vindarna tar oss :)


Pigga familjen :)

Kolla in här imorgon för lite bilder från festen

Ha en trevlig lördagskväll nu alla

//PS

Hockeykväll

Idag på eftermiddagen var det inbokat en fika med Fredrik (Malins systers gammal pojkvänn), de var kul att se honom igen och alltid gott att få snacka lite skit. Det blev en trevlig stund nere på Elsis här i stan innan det var dags för kvällsmat hemma i stugan :)

Sedan för att runda av kvällen så hade jag och Daulin sagt att vi skulle ha lite hockeykväll hemma hos honom. Har aldrig varit i huset sedan de flyttade dit, dom har fått de riktigt mysigt och bättre blir det när de är klara med alla rummen. Liten på väg i den familjen också, vuxen poäng på de säger jag :):):) GLAD för eran skull....


Här låg vi i våra sackosäckar hela kvällen och njöt av en grymt bra hockeymatch DIF-Luleå, tyvärr slutade de med vinst för DIF men det var ju till Dalles glädje så jag fick bjuda på de idag.


PÄÄÄÄSSSSS

Riktigt härlig kväll blev de, alltid kul att träffa gammla vänner man inte sett på länge. Man borde skärpa till sig när det gäller att höra av sig till sina vänner.
Imorgon skall jag träffa Hanna på stan och fika igen, då är det födelsedagsfika då Hanna fyller år. På kvällen ska jag åka hem till svärmor och svärfar och vara lite trevligt, det ser man alltid fram emot.

//PS

Skön start på en härlig dag

Igår onsdag så hade jag och Jakob planerat att vi skulle mötas upp tidigt för en löparrunda, allt för att komma igång på morgonen. Det hörde till då att han skulle ha föreläsning på skolan vid 09.00, så de blev uppgång tidigt. 07.30 var det bestämt att vi skulle mötas upp och springa, men 07.15 fick jag ett sms av Jakob där det stod att han hade missat göra en uppgift till skolan och var tvungen att fixa det innan föreläsningen. Men de stoppade inte mig, jag gav mig ut på egen hand och sprang "nässjö runt".


Det blev en härlig tur på 1 mil och det tog nog nästan exakt 48 min.

När jag väl hade duschat, ätit frukost och stretchat lite så slängde jag up datorn för att kolla hur det såg ut hemma i Åre. Till min lycka så har de haft minusgrader i några dagar nu så de har kunnat börja tillverka snö med snökanonerna.

Visst ser de härligt ut?? :)

Och idag har jag hört att de är ännu kallare, ca -12 grader i byn, ju kallare det är ju mer snö kan de tillverka. Tänk om jag kan få åka skidor när jag kommer hem!!!! WWWWWIIIIIEEEEEE

Efter detta lycko besked så var det dags för ännu en fika nere på stan, idag med Phi som är en gammal vän sedan länge tillbaka :)
Ni kan se vam det är som har varit ute och sprungit på morgonen va??!!


Jag åt en räkmacka och en kopp grönt te, Phi tog varm choklad å en bakelse. Thimons hemmagjorda choklad var förövrigt sjuk god :)

Under eftermiddagen bjöd jag hela familjen på en smakupplevelse ala Åre, jag slängde ihop Malins underbart goda laxpasta. Senare på kvällen sedan var det hög tid för kvällshäng hos Elin, riktigt härligt å träffa dessa tjejer. Elin, Mia, Anna och Sara och lilla jag, vi slängde ihop lite käk, kollade tv och bara satt några timmar och snackade skit. Elin fick sedan ett samtal från sin pojkvänn Jesper, min gammla arbetskamrat på Intersport i nässjö aldrig fel att få snacka lite skit med den gubben.
Det var nog i stort sett vad jag gjorde under hela gårdagen, idag står det nya fika på schemat och sedan hockeykväll hemma hos Daulin.

//PS

Jönköping

Idag tog jag, Jocke och mamma bilen in till Jönköping för att vandra runt lite på A6, mamma var tvungen att gå på Ikea och shoppa lite.


Jag fick köra bil, det händer inte så ofta när man inte har bil :)


Lille bror inne på Ikea

Dagen blev ganska bra, vi gick runt och kickade på massa olika saker. Började även spana in lite julklappar man kan önska sig. Tror jag ska önska mig en klocka då jag har lyckats slarva bort min gammla någon gång i höstas. Lillebror hittade en skön jacka han var tvungen att prova :)

Snygg, men jävligt dyr också.

Aldrig fel att strosa runt inne på A6, framförallt inte när mor bjuder på både fika och lunch :) GOTT

När vi sedan var på väg hem satt jag och var riktigt sugen på att ge mig ut och springa när jag kom hem, precis som jag och Jakob hade planerat. Men på vägen hem till Nässjö börjar det tok snöa. Efter lite velande så har vi nu bestämt att vi flyttar fram löpningen tills imorgon istället. Så det blir nog till att spändera kvällen i soffan och njuta av ledigheten istället och köra ett litet styrkepass inomhus ikväll istället.

//PS

Måndag och famljekväll

Idag började jag och mor dagen med att gå en promenad i skogen med hunden, härligt friskt var det ute.



Härligt med lite höstväder, hemma i Åre har nu snön fallit till marken. Hoppas det snöar så mycket så jag kan brja åka skidor när jag kommer hem igen.
Jag mötte sedan upp Johan på stan och tog en fika på Elsis, aldrig fel med gott sällskap och gott fikabröd. Ska nu tillbringa eftermiddagen med att skriva lite blogginlägg här på sidan, men också ge mig ut och springa en runda. Ikväll ska det sedan bli familjekväll med god mat och kolla på fotbollsgalan.

//PS

Söndag=Vilodag

Söndag och fars dag!!!
Började som det ska med fika och massa kakor till frukost, så borde det alltid vara :)

Lunch ihop stod också på schemat innan något annat skulle hända idag. Sedan bar det av hem till Malins pappa Bengan och hennes syskon, det var ju lekdag med lillebror Daniel. Några timmar med stim och stoj är aldrig fel, vi han både spela handboll, rita och spela hockey spel. Det är skoj när man får plocka fram sin leksida då och då :)

Sedan var det dags för nästa far och son händelse för dagen, jag och lillebror tog med pappsen på hockey här uppe i hallen där Nässjö tog emot Motala. Tyvärr blev det förlust för dem med 1-5, ingen vidare match man alltis skoj att få kolla på lite hockey.



Efter hockeyn tog jag och lillebror bilen till Jönköping och kollade på en bio innan kvällen var slut.


De har ju byggt ett grymt bio palats i Jönköping med flera bio salonger

Vi såg

Rolig film faktiskt

GRATTIS FAR!!!!

//PS

Lördagskväll på hotell högland

I lördags var det så dags för den efterlängtade combacken till Hotell Högland, har ju inte varit där på jag vet inte hur länge. Men det började ju inte så bra, inträde på 200:- det är nog det sjukaste jag varit med om på de stället, vad tänker de med???
Inte undrapå att de får ett så dåligt rykte. Men men in gick vi och kvällen blev väldigt rolig, det var väldigt mycket folk ute och jag träffade på många av mina gammla vänner. Tror alla var där för att träffa mig ;)

Slänger in lite bilder som jag lyckades ta inne på hotellet :)


Jag och Martin o soffan, vi fick jugå in ganska tidigt så det blev lite chil först där inne


Vänner på dansgolvet :)


Järkan och Linus vissar hur mycket de tycker om varandra!!!


Phi och Micha svänger på höfterna :)


E du säker på att du ska gapa efter mer????

De var lite bilder från kvällen, hoppas nu ingen tar illa upp bara :)

//PS

Grabbkväll

Igår blev det grabbkväll med massa öl och massa skitsnack hemma hos muschen. Inte de folket jag brukar umgås med i vanliga fall här hemma i nässjö, men alltid kul att knyta nya kontakter. Kvällen slutade rätt roligt då jag fick valla Abbe hem, han hade druckit några fler öl än mig. Men efter en härlig promenad och en god kebabb på vägen så tog vi oss hem tillslut.
Idag står det löpning på schemat, skall bara se till att få i mig en stadig lunch först sedan skall jag ge mig ut och springa i ett dassigt Nässjö :)

Jag skrev ju för någon vecka sedan att jag gick igenom massa gammla bilder, tänkte jag slänger ut några stycken här nu, titta och njut :)


Från balen. Jag och så ser man Daulin i bakgrunden.


Skidresa till sälen


Från min första säsong sälen, härlig efterfest vi hade :)


Bild till kontaktannons?? hahaha nej, men från min andra säsong i sälen. Jag och Holmelin grillade korv och låg ute och solade i vårsolen.


Jag och millan, ännu en solig dag i sälen som vi tillbringade bakom 40:ian och sysselsatte oss med fia med hutt ;)


Från Olerran när det fanns i Nässjö, jag, Jeppe, Robin och Jenny verkar ha jävligt roligt.

De var några gammla bilder, men jag lover det finns många fler. Men de sparar jag på till ett annat tillfälle länge fram.

//PS

Mot Nässjö

Jag hade skrivit ett långt fint inlägg om sista dagen i Åre och resan hem till Nässjö, men så kom jag åt någon jävla knapp så allt bara försvann :(
Så nu får det bli ett snabbt skrivet inlägg ist.

Sista kvällen i Åre förgyllde vi med en hemmagjord kebbtallrik



Tyvärr han jag inte med att göra testerna på gymmet innan jag var vungen att ge mig iväg mot tåget, så jag får ligga i träning här på hemma plan i någon vecka nu istället och göra testerna när jag kommer tillbaka upp.

Det var en lång tågresa hem, men efter en skön film så lyckades jag ändå somna några timmar innan vi nådde till Stockholm och det var dags för lite frukost och tåg byte.


Blev en jätte dålig bild, men den är iallafal tagen på stationen i Stockholm, de är hemskt vad alla springer och stressar i våran huvudstad. Usch, man blir ju tokig.....

Satte mig på X200 mot Malmö, och efter en stund började Nässjö rulla på listan i tåget, de va så de pirrade till lite i kroppen :) Nässjö here I come.



Men när man klev av tåget i Nässjö var ju inte 10cm snö vad jag hade förväntat mig precis.....



Jag skulle åka hem till Nässjö för att umgås med familj och vänner, men även för att kunna njuta av lite löpning ute i höstluften. Det får nog vänta till snön har smält bort, men vi ska nog hitta på saker att göra ändå.

//PS

Soft dag

Igår blev det en riktig soft dag här i Åre. Mötte upp "Lång Mange" efter att jag hade jobbat klart på gymmet vid halv två, vi gick till Bubblan och käkade thaimat. När vi var klara där så tog vi klivet ner till Holidy club och satte oss i sportsbar, och man kan väl helt enklelt säga att vi blev sittande där.
Vi kom nog till Holday vid halv tre kanske å gick därifrån vid elva på kvällen sedan. Vi fikade, spelade backgammon, fikade igen, spelade golf simulator och sedan blev det middag och champions league fotboll på storbilds tv.
OJOJOJ vilken skön slappar dag.................

Idag är det packning som gäller, för ikväll går tåget ot nässjö :) Ska bli så skönt att få komma hem en sväng och bara få hänga med mina vänner å glömma Åre lite, men bara så man börjar längta till vintern :):):)

Innan jag får sätta mig på tåget så skall jag förbi skolan och lämna in mitt slutarbete, så jag äntiligen kan få ut mina betyg :)
Ska även hinna med ett träningspass, där jag skall göra lite styrketester. Gjorde dessa tester för ca en månad sedan, skall bli kul och se om man har ökat något i styrka under denna månad. Så kika in här imorgon så skall jag försöka hinna med att slänga in resultate när jag landar i nässjö imorgon.

Tills dess, ha det toppen.....
Å till alla i Nässjö, I will see you all soon :)

//PS

Halloween!!!!

Jag skriver ingenting här, utan låter bilderna får tala sitt eget språk. Jag tar även avstånd från allt ansvar som vissas på bilderna nedanför. Småbarn bör även titta bort nu :)


Smink dags....


Tess blir penntroll


Jag halvklar


Baggen


Tess klar, och tillsut fick vi även på Abbe lite smink också även att han var sjuk.


Maxim, Camilla och Lisa. Camilla och Lisa kommer vara mina arbetskolegor i vinter på Intersport och Maxim och jag jobbar ihop på gymmet.


Som ni ser var det många som var utspökade :)




Jag och Ida, en annan jobbarkompis på gymmet.


Jag i egen hög person, som ni kan se så hade jag inte hela tiden en arg min :) Men ve är inte glad med en öl i handen??


Vy bild


Petter med främling??!


Tonights killer???


jag och Jasmine, en gammal klasskamrat


Scary....


Det här är lite sjukt, när kvällen höll på att ta slut så möter jag denna person. "Stor Patrik" som jag alltid har kallat honom, han och jag har nämligen bott grannar hemma i nässjö i ca 18 år innan vi flyttade från stan för att studera eller jobba. Våra föräldrar bor fortfarande grannar, lite roligt faktiskt.....


Ja man var ju på topp hela lördagskvällen, de får man ju erkänna.


Men det fick man ju sota för på söndags morgon, det här är då jag 30 min innan jag skall stå snygg, ren och respektabel bakom kassan på Intersport redo att ta emot kunder. Men skam den som ger sig, 11,00 klev jag in genom dörrarna ren och snygg redo att jobba. Det var en lång söndag som med väldigt lite kunde istället fylldes med glada skratt och historier från gårdagen.
Sedan lyckades ju även AIK ta SM-guld i fotbollen, inte precis vad jag hade hoppats på..... Men man får väl vara så ärlig så säga grattis, men nästa år är det våran tur.

Idag är det Måndag och jag börjar faktiskt få lite hemlängtan, jag åker ju till Nässjö på Onsdag kväll och blir där i ca en och en halv vecka. Nu ska jag slita fram väskan och börja packa lite lätt.

//PS

RSS 2.0