Vilodag OOOOhhhhh yeeeees!!

Idag var det dax för lite vilodag för oss alla, vissa är lite mer slitna än andra :)
Vi nämner inga namn, så har vi inte hängt ut någon.Det bästa med dagen var ändå att min älskling började inte jobba förräns vid kl 15, så idag kunde hon följa med oss runt på byn när vi hade relax dag.
Vi började dagen med att bara gå och slö shopa i lite butiker och jag som är en sucker för skor hittade givertvis ett par nya (ni får se dem när jag har inhandlat dem).
Sedan skulle vi försökar hitta en present till min bror, vilket var lögn i hel*ete, men vi skall nog lyckas om vi bara får några dagar på oss! Men vi gav upp ganska snabbt och gav oss ner till ett av Åres alla mysiga café nämligen Banhoff. Där blev vi sittande någon timme eller 2.
Åt en grym laxtoast och efter det blev det en morotskaka och en latte. Livet kan inte bli mycket bättre då.
För att ta tag lite i våran relaxdag så begav vi oss till Holiday Club och deras badlandskap där vi avnjöt 1,5h i bubbelpool och bastu!! Efter det var vi rätt så möra i kroppen :)
Men ack så lyckliga!!!!

Efter det drog vi hem till min och min älsklings lya och lagade en grymt god pasta sallad. Vill ni se lite roliga recept så får ni kolla in i min kokbok som ni kan hitta till höger i menyn sedan, där kommer jag fylla på med massa goda recept.

Nu har jag spenderat säkert 4h framför min dator och arbetet med massa förberedelser inför RedBull art of motion, så nu är det dax att stänga ner och få lite sömn för imon är det ny vandring som gäller.....
Vålådalen here we come :)

//PS

Vandring till Åre-skutans topp

Idag blev man väckt vid 08.30 av mina underbara föräldrar. Då hade de förberätt frukost, och det var bara till att tanka alla depåer man har för idag var det ju bestiga Åre skutan som var målet.

På bestämd tid gav vi oss iväg uppåt.
I starten på vandring mot Åreskutans topp
Mamma och pappa i början av vandringen. Visst ser de pigga ut :)


Tror ni att det är någon fara att kasta sig ut för branten idag??
(Man blir jävligt sugen på snö, nu när man är uppe och vandrar där man i vanligt vis åker skidor)

Jag när vi nästan är ända uppe
Här har vi passerat kabinbanans toppstation och är på väg upp mot toppen!!

Det var en härlig dag på fjället tillsammans med mor och far. Det är kul att de är på besök, och på något sett så blir vi alltid så aktiva när de kommer hit. Upp tidigt, ute och hitta på saker och det bästa av allt så äter vi väldigt god mat.
Igår blev det en härlig och sommrig potatissallad och idag bjöd mamma på skaldjurspaj (mums mums).

Efter en liten stund i rygglägge (en 5:a på rygg) så skall jag nu sätta mig vid datorn och jobba på mitt exsamensarbete till skolan, som handlar om att göra en komplett evetplanering.
Arbetet som jag skall göra är att tillsammans med RedBull göra en planering av deras "RedBull Art of motion" som är en freerun tävling som kommer gå av stapeln i Helsingborg den 22 aug.

Efter det kommer jag nog somna in ganska ovaggat i min sköna säng lite senare ikväll :)

//PS

Vandring runt totthummeln

I söndags så kom ju mina föräldrar upp till oss här i Åre för att ha en skön och avkopplande semster.
Eller avkopplande är lite fel ord att använda, mina föräldrar är väldigt aktiva och mycke är tack vare den underbara hund som finns i familjen (cosmos).
Så nu under deras semster här uppe så skall vi ge oss ut på lite olika vandringa i Åre med omnejd. dagen tur som var en lite uppvärmning gick runt totthummeln och var egenteligen bara till för att känna lite på grejorna och värma upp lite inför vad som komma skall.
Här ser ni mig och min far när vi tar en skön paus halvvägs runt.  :)

som ni kanske ser så är jag ganska ny på detta med att skriva blogg, men jag hoppas på att bli bättre allt eftersom. hoppas ni har överseende med dett nu i början :)

nu är det dax att krypa ner i sängen, det gäller att ladda batterierna inför morgondagens bestigning av Åreskutan

//PS

Mitt första inlägg!! :)

Det känns jävligt rätt i tiden att börja skriva blogg :)

Jag skall iaf göra ett gott försök.

//PS


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0