Nu sitter vi på flyget mot BALI!!... :) sj...

20100929021 (MMS)

Nu sitter vi på flyget mot BALI!!... :) sjukt kul att två sätten framför oss sitter två tjejer till ifrån Nässjö (My home town). Kommer skriva igen så fort jag får tag i en dator nere på ön. /PS


Here we go!!

Ursäkta om jag har varit lite dålig på att skriva några inlägg under en tid nu, men jag har haft fullt upp med jobb och fix inför Baliresan.
Nu är allting klart, jag har jobbat min sista dag innan vi åker iväg och jag har äntligen lite lugn och ro i livet! :)

På tisdag kväll åker vi nattåget ner till Stockholm för att vid Onsdag lyfta mot Bali :)

Denna resan kommer bli så grymt bra och att bara få chansen att vara ledig 5 veckor ihop med Malin kommer vara helt underbart.
Vi skall göra så mycket roligt på våran resa så just nu tänker jag inte på något annat.

För alla er som inte har sett mina uppdateringar på facebook så har det nu snöat för första gången denna vintern här i Åre, det ligger snö på alla toppar runtomkring i dalen och när vi åkte till Östersund i torsdag så hade vi snöblandat regn när vi åkte.

Jag tycker faktiskt att det är helt underbart att få se snön innan vi åker, då det är sjukt vackert när man ser en spegelblank sjö möta de härliga höstfärgerna på träden för att tillsist mynna ut i vita fjälltoppar.

Jag kommer kanske hinna med något litet blogginlägg till innan vi ger oss iväg, men annars kommer jag lägga upp uppdateringar från Bali så fort jag får tag i en dator, så håll ögonen öppna om ni vill följa våran resa här på bloggen.


Solnedgången här i byn ikväll, ganska magisk! Men jag ser fram emot att byta ut den emot en solnedgång där solen möter havsytan utanför Bali ist!! :)

//PS

Nu är vi nöjda! :)

20100912013 (MMS)

Nu är vi nöjda! :)


Frukosten fortsätter! :)

20100912012 (MMS)

Frukosten fortsätter! :)


Jobb till 05.00 inatt! Nu frukost på broke...

20100912011 (MMS)

Jobb till 05.00 inatt! Nu frukost på broken med järngänget :)


Jag kan flyga, jag är inte rädd!!!

I did it!!!
:):):):)


Det är jag som sitter i selen uppe i luften!!

Helt magisk, enormt kul, häfftigt, pirrigt och helt underbart kul!!
Jag skulle lätt kunna tänka mig att vara fågel för några dagar och bara kunna flyga omkring. Nu kan jag bocka av en sak på min "to do" lista här i livet.


Jag och min pilot Henning!! Tack för att du tog mig ner......

Helt grymt kul var det, till alla er som får chansen att göra detta.... DO IT!!!!!

//PS


Jag och mina härliga galoshbröder

img_0609 (MMS)

Jag och mina härliga galoshbröder har varit ute och fiskat, tyvärr inget napp men ack en härlig solnedgång med skutan i förgrunden. //PS


Veckan som har gått!!

Under veckan som har varit fram tills idag så har jag jobbat väldigt mycket och mest försökt bli frisk från min inflamation i tandköttet som jag åkte på i helgen.
Jag har varit så sjuk sugen på at träna nu men jag har valt att ta det lugnt till jag var helt frisk nu, så man inte får ett bakslag inför Bali resan.

Det är riktigt nära nu till vi ger oss iväg, inte mycket mer än 3 veckor kvar nu :):):)

Men ni som har kollat vädret i veckan så har ni säkert sett att vi här i Åre by har varit varmast i hela Sverige md ca 22 grader och klarblå himmel nu i mån-ons. Men givertvis nu då bara för att jag är ledig idag så är det inte alls lika fint väder längre.
det är ju dock helt ok väder så, men ändå!!!!
Kunde inte jag fått njta av det grymt fina vädret jag oxå, nä då ska jag jobba :(
Men men, ska man få njuta utan solen i ca 5 veckor sedan så kan man väl ta att man missar de finaste dagarna här nu då!

Jag har ju iaf kunnat njuta av de grymt fina solnedgångarna som har varit här på kvällarna iaf, eller vad sägs om denna som vi bjöds på i tisdags.


Ganska fint va??

Nu idag så är man ju då ledig och idag på morgonen har jag varit ute på ett riktigt häfftigt ävetyrsom ni alla skall få se snart, men jag tänkte ägna det ett eget inlägg så jag skall skriva det ikväll.
Ska se till att fixa in lite bilder och så oxå innan jag kan skriva klart de, men det är varit riktigt coolt kan jag lova ;)

Nu skall jag börja laga lite lunch här snart, får se om det kanske blir lite löpning här i eftermiddag om Alvin och John orkar släpa sig ur sina soffor :P

//PS


Grabbkväll med fotboll och sushi!

20100907001 (MMS)

Grabbkväll med fotboll och sushi! Ser väldigt lovande ut när Henke rullar en avv kvällens sushi rullar! Samtidigt som HIF's killen Granqvist gör 4-0 på San Marino! :) ska bli sjukt gott med god mat och trevligt sällskap. //PS


Jag gillar mina nya chefers första intryck...

resize_image_102 (MMS)

Jag gillar mina nya chefers första intryck :) kaffe å tårta på en onsdag, inte illa de....


RSS 2.0