Baldag i Nässjö!

Så var det då dags för baldag igår torsdag här i nässjö. Strålande fint väder, varmt och helt underbart var det ute för de lyckliga studenterna.
Det blev en helt magisk dag precis som det skall när de lyckliga studenterna klär upp sig och tar det stora klivet ut på den röda mattan som går över hela torget.

Men min dag började nog inte lika hektisk som studenternas då jag kunde ta en välbehövlig sovmorgon efter den långa tågresan natten innan. Jag klev upp runt 10 någon gång och tog en lång och härlig frukost ute. Sedan från inge stans så kom Robin förbi på gatan och undrade om inte vi skulle ta oss ner till stan för att fika lite.
Fika kung som man är å kunde man ju inte tacka nej till det erbjudandet, så ut en snabbis med cosmos och sedan ner mot stan.
Säkert 1 timme blev vi sittande i solen utanför Elsis, helt underbart skönt är det att få njuta av solen. Vi tog sedan en sväng hem till Robin där han ville visa upp lite renoveringar som de har gjort hemma i huset.

Det började dra ihop sig mot bal och jag slängde med en pizza i farten på väg hem till Malins mamma där Emmi höll på att göra sig klar för balen.


Den berömda Nässjöpizzan!!! Grymt god :)

Sedan var det då dags för de finklädda studenterna att träffas för lite mingel och fotografering hemma hos familjen Johansson innan de begav sig ner till parken.


Visst e de fina?!?!

När vi var klara med all fotografering så var det hög tid att bege sig ner till parken här i stan för att möta upp med alla andra studenter och mingla omkring bland allt folk som hade samlats där nere för att titta på de fina studenterna.


Mycket folk va de!

Efter att de hade mingalt omkring nee i parken och hunnit med att fotas ett X antal gånger så hade det tillslut blivit dags för dem att gå på röda mattan och genom lida sina five minutes of fame ;)


Här ser ni Emmi och hennes kavaljer Jonathan

Efter att alla paren hade gått förbi oss på rödamattan och försvunnit in på hotellt så var vi kvar på stan ett litet tag och man fick en chans att prata lite skt med gamla vänner. Helt plötsligt så hade vi bestämmt oss för att dra ihop en spontankväll med grill och lite rosé vin ute hos några goda vänner. Kvällen slutade med att vi säkert blev minst 15 pers som hade en helt galen underbar kväll med massa skratt, vin, crocket och lite gitarr. Mycket trevligt måsta jag säga och det skall bli riktigt kul att få fylla sommaren med många kvällar som den uppe i Åre.

Vad har då hänt idag??

Ja idag har det varit en liten mellan dag för oss alla och jag och Malin passade på att åka till IKEA för att titta lite på saker vi ville köpa till lägenheten. Helt plötsligt stod vi där och hade beställt en helt nya säng och vi var nog lite smått chockade i början men det ska bli väldigt skönt när den kommer :)
Ikväll har vi haft en mycket trevlig kväll med släkten Johansson här hemma, som innehöll ännu en trevlig grillad biff, god mat, vin och väldigt trevligt sällskap.

Nu ska vi ladda för morgondag då de är dags för utspringning och flakåkning för studenterna. Ska bli väldigt roligt att få uppleva ännu en härligt dag med solsken och mycket skratt och trevligt folk.

//PS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0