Borta bra men hemma bäst!!

Nu är jag hemma igen efter en långhelg nere på Gotland och Visby. Jobbhelgen har varit grymt rolig och jävligt givande för min del.
Helt nytt för mig att jobba med konferanser och allt vad det innebär, men måste säga att det har gått sjukt bra och alla var nöjda med vårat arbete som vi la ner.
Tyvärr kan jag ju inte berätta så mycket om själva konferansen då det är massa säkerhetsavtal som har skrivits på om sekretess och sånt.

Men kan skriva lite om vad som har hänt efter jag kom hem ist, lite tråigt dock.
Har blivit förkyld :(
Hade lite ont i halesen den sista dagen nere på ön, men nu efter jag har kommit hem så har jag blivit riktigt förkyld. det har säkert att göra med att man lämnade Sthlm med 20 grader varmt och sol, men när man kliver av tåget i Åre är det bara 7 grader och lätt regn.
Vädret har varit så nu 2 dagar, tror nog att hösten är på väg till byn igen.
Men det är något mycket trevligare på väg till byn som man skulle kunna jämföra med en solstråle, min mamma, Malins mamma och Malins lillasyster kommer hit imorgon och skall förgylla våran helg!!!
Det skall bli så härligt att ha dem här under några dagar, bara jag blir lite puggare så jag orkar ta med dem ut på en tur på berget imorgon.

Bara ca 1 månad kvar nu tills vi åker :)

//PS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0