Thailändsk kyckling med grönsaker
Thailändsk kyckling med grönsaker
1 kycklingfilé i strimlor
1 burk kokosmjölk
1 tsk koriander
1 tsk spiskummin
2 cm färsk riven ingefära
10 sockerärtor
5 minimajs, delade på mitten
1 liten zucchini, hackad i små bitar
4 smala salladslökar, dela upp i 3 cm långa stavar
1 röd paprika, delad i mindre bitar
2 msk färsk koriander
Färsk basilika
Fräs samtliga torra kryddor i olja. Tillsätt kycklingen och låt fräsa ett par minuter. Tillsätt alla grönsaker och låt fräsa ytterligare ett par minuter. Häll över kokosmjölken och låt koka i 5 minuter. Tillsätt färsk koriander och basilika.
Servera med grönsallad och färska groddar.
Recept från Anna Skipper
Kommentarer
Postat av: Bengan
Det här verkar mums tycker Daniel, nyss hemkommen från Estland. Puss o kram från Daniel o Bengan
Trackback