Besök!! :)

Idag kom äntligen våra vänner från Bali hit! :)
JIPPI!!
Vi kommer ha några riktigt roliga dagar nu när de är här....
Idag blev en dag full med småfix som shopping, skidslip, skidhyra och köp av liftkort. Vi har även hunnit med att äta lunch uppe hos Malin på Bustamoon.
En härlig första dag har nu avslutats med en bra pastamiddag som uppladdning inför skidåkningen imorgon.
Jag har ju för övrigt fått mina nya skidor som jag har beställt, men tyvärr saknas fortfarande en del så jag har inte monterat dem än, men ni ska ändå få se hur de ser ut :)
Visst e de snygga!?!?
Head Jerry
191 cm långa
104 mm breda under foten
De kommer göra sig bra här i byn när det börjar falla puder mot backen ;)
Nu ska vi ladda inför skidåkning imorgon :)
//PS

Klipphopp å puderjakt med Freddan!!

Tjena!!
Nu var de ett tag sedan jag skrev lite här, men idag är det dags.....
har nu under förmiddagen och lunchen varit ute med Freddan i skogarn kring duved och letat sköna klipphopp och lite puderåk.
Vi var ute igår och letade spots på sköna klippor att leka på och hittade många gryma åk, men när vi kom ut idag så har vi inte rört de vi tittade på igår utan körde bara nya grejor. Vi hittade en lekplats för vuxna :P
Slänger upp lite bilder på oss:
Freddan kör hårt utför en av dagens första klippor!!!
Jag som tar mig ner för en trippelklippa!! grymt härligt åk....
Fraddan och jag i samma sväng, freddan på den övre bilden och jag på den undre!!
Freddan flyger ut från ännu en klippa!!
Som ni märker så har vi haft jävligt roligt idag och med tanke på att vi inte ens har rört det som vi kikade på igår så går vi nog en rolig vinter till mötes!
Ni anar inte hur jag längtar tills vi kan åka ut hit igen och fortsätta leka på våran lekplats för vuxna män ;)
Nu sitter jag hemma i soffan lite lätt sliten efter allt hajkande idag, man blir bra svettig och duktigt trött..... Men det är värt allt slit när man får se hur grymma kort man får med sig hem!!
Imorgon väntar jobb så som under hela helgen tyvärr, men på tisdag morgon nästa vecka kommer några av våra härliga vänner från bali hit! De skall stanna nästan 1 vecka, ska bli så himmla roligt att ses igen!
Hoppas ni kan förstå hur kul vi har haft idag genom bilderna, svårt annars att förmedla känslan!
//PS

Vilka dagar!

Nu har Adam och Maja varit här i några dagar och vi har varit ute och åkt varje dag. Måste erkänna att de har haft en jädrans tur med vädret medans de har varit här, det har varit kanon fint och om man jämför med förra årets januari då de va 35- grader å snålblåst så är det rena tropikerna nu!!!!
Vi har varit ute på endel äventyr med dem runt om på berget i jakten på att finna lite puder och sköna åk för dem, men uppe på högzon är det väldigt vinspinat och inte alls mycket snö.
Men som alltid på detta berg så finns det små gömmor där det alltid blåser in snö och lägger sig och vi har nog kunna bjuda på lite sköna åk iaf, och har det inte fått njuta av åkningen så har de iaf fått fint väder eller vad tycker ni??
Nere på kullen till vänster ser ni Adam, Maja och 2 skidåkare till. Jag och en annan kille vid namn Mattias hittade på en egen väg runt berget medans de andra fick hajka up igen.
Men vad sägs om utsikten??
Svårt att klaga när moder jord bjuder på denna vyn innan man skall vika skidorna över kanten och åka utför. Det var en grymt dag som bjöd på endel härliga svängar.
Nu idag så har jag börjat jobbat igen efter helgens ledighet och det är väldigt lugnt denna veckan, hela byn dör ut nästan innan familjeveckorna och student veckorna börjar nästa vecka!
Men jag börjar jobba 12 varje dag nu så det hinns med lite åkning på förmiddagarna om man orkar, å det gör ju givertvis jag! :D
Till helgen så skall jag åter igen jobba lite för Eventyr och vara med vid en konferens här uppe i Åre. Blir kul att få lite avbrott från butiken över hela nästa helg och fokusera på lite annat.
Det coola som jag hoppades jag skulle få berätta för er uteblev tyvärr :(
De håller ju på att spela in Landskampen mellan Sverige och Norge här uppe nu under 2 veckor och de ringde från produktionsbolaget och frågade om jag ville vara med och bli filmad.
De behövde tydligen några som de kunde använda som stans in för deras programledare, så jag skulle ha blivit filmad från helikopter medans jag åkte skidor i både pist och offpist!
Men tyvärr så ställde man in denna filmning i söndags då det lovades dåligt väder, men som ni kan se på bilden ovan så var det inte så värst dåligt väder, så det var jävligt synd att man ställde in!
Och nu skall man tyvärr göra den filmningen en dag då jag jobbar ist :(
Nu ska jag hur som helst sova och ladda för skidåkning imorgon ist
//PS

Besök!

Idag kom Adam och Maja hit till oss för att stanna i nästan en vecka :)
Adam var våran surfcoach under hela våran Bali resa i höstasm så det ska bli gott att äntligen få betala tillbaka för hans stora tålamod när han skulle lära oss surfa och Maja är en kompis till honom.
Ska bli himmla roligt att ha lite folk på besök här hemma och ser fram emot en helg full med massa åkning.
I övrigt har det inte hänt så mycket här hemma just nu, städat ut julen och bara tagit det lugnt för någon dag. Fått en chans att vila benen från skidåkning i snart 48 timmar, det känns lovande och jag har ett grymt sug efter att komma ut i backen igen!!
Redo att ge allt!
Rock on until I see you next time ;)
//PS

Vilka underbara dagar det har varit!!!

Det har nu varit några riktigt underbara dagar med härlig skidåkning och en heldel jobb samtidigt.
Men det är helt underbart när man hinner åka mycket samtidigt som man kan få ihop ett par timmars arbete och tjäna lite cash på samma dag.
Vi har faktiskt haft riktigt bra väder för att vara i januari här uppe, det kan ju lika gärna vara 25 minusgrader å pina ute men det har faktiskt hållit sig runt 10 minus och varit helt okej, lite blåsigt på sina ställen men bra väder ändå!!
Vi fick några bra bilder när vi var ute i helgen, men jag har tyvärr inte fått dem än men så fort jag får dem i min ägo så lovar jag att lägga ut dem här på nätet.
Jag lyckades hur som helst ta ett foto när jag och Peter var ute i förgår så ni skua få se vilket härlihgt väder vi haft iaf...
Härligt va??
Någon som blir sugen på att åka skidor när ni ser det här???
Jag har ett grymt skidsug iaf, å jag kommer att åka som en tok i år tror jag!
Om allting klaffar och funkar som det ska så kommer jag ha en ganska cool sak att berätta för er snart, men håller det hemligt lite till :D
Nu idag var sista dagen med skidåkning på ett litet tag nu, skall jobba rätt bra i 2 dagar iaf men sedan hoppas jag vara tillbaka på snön till helgen igen.
Och då kommer man få hänga omkring i Åre med Adam som var våran surfinstruktör på Baliresa då han och hans tjejkompis Maja kommer och skall bo hos oss i en vecka nu :):):)
Ska bli grymt skoj att träffas igen!!
Har nu rundat av tre kvällar i rad med James Bond som går på tv, sjukt bra tycker jag och idag slängde man även ihop en renskavsgryta att avnjuta till filmen :)
Ha en grym kväll så lovar jag att återkomma med lite bilder från skidåkningen snart!!
//PS

RSS 2.0