Julklappar

Det blev ju en väldans massa julklapapr att öppna, så jag tänker inte försöka att lista upp alla för då kommer jag bara glömma någon. Men till er alla som har gett mig något fint:
TACK

Men något jag fick var ju lite pengar och presentkort så tänkte visa upp vad jag köpte för dem iaf :)


Nya jeans och en ny underställs tröja :) sweet va??


Nya pulsklocka      Suunto T3

Riktigt kul att få inhandla lite sköna grejor. Måste ju också få berätta en härligt rolig sak som hände i förgår. När jag håll på att laga mat så hörde jag Malin skrika från toan, och det lät som om något riktigt allvarligt hade hänt men när jag kommer dit så har hon tappat ner massa hårnålar å småskit i toaletten
HAHAHAHAHA


Så kan det gå ;)

//PS

Julafton

Jag skall börja med och förklara varför jag inte har skrivit något inlägg på väldigt länge. Det är nämligen så att vårat internet har varit trasigt sedan julafton, därför har jag inte kunnat skriva någonting här :(
Men det skall bli bättring på de nu.....

Så julafton då, det blev en mycket märklig dag för våran del då jag började jobba vid 09 och jobbade till 14, och Malin började jobba vid 14 och jobbade till 23! Men så är det när man jobbar i den byn som vi gör, det är bara att gilla läget och göra det bästa av det hela.
Men vi började dagen med frukost och lite julklapps öppning :)


skinka och tomtegröt


Som sagt, det var tidigt ;)


Som ett litet barn på julafton :)

Sedan bar det av till jobbet där chefen hade fixat lite glögg morgon, allt för att vi skulle komma i rätt stämmning och sälja lite på julafton.
Det är ganska roligt att stå i en butik på julafton och sälja, men ser rätt många sköna som kommer in och skall köpa de "sista" julklapparna.


Härliga jobbkamrater man har :)


Så här såg intersports egna jultomte ut på julafton :)

Det blev en ganska skön dag på jobbet med lagom mycket att göra å bara glada miner överallt. När jag slutade sedan så tog jag vägen förbi Lisa och Sossa på skafferiet och tog en välsmakad nedvarvnings öl i baren :)


Riktigt god var den

När jag var klar med den sedan så gick jag hem till oss och la mig ner i soffan å bara njöt av tystnaden för en liten stund :)
Råkade nog somna till en liten stund, men vad gör det om hundra år......
På kvällen var det så dags att bege sig hem till Lisa och Sossa för ett litet julbord med godsaker som de hade fått med sig hem från jobbet.


Riktigt gott var det :)


Ser ni likheten med James Bond????

Vi avslutade sedan julaftonskvällen på Supper nere på byn där många utan Åres bybor hade in. Det blev en väldigt trevlig dag tillslut som man fick avsluta med sina bästa vänner på bästa sät :)


Molle kom tillslut också hit


Efterfesten bestod av te drickande och premiär spel på backgammon spelat, där jag förövrig spöade skiten ur mange alias "gammonproffset" :)

God fortsättning till er alla

//PS

Julvecka

Så var vi då inne i den efterlängtade julveckan :)
DEt synd på många håll att det börjar närma sig julafton, och inte minst på våra så väl omtyckta turister i byn. Det är ett himmla spring på dem fram och tillbaka, upp och ner å till sist ut och in ;)
Det skall köpas en väldans massa julklappar i år tydligen, idag den 3 har jag jobbat hela dagen på intrsport i Åre och vi har slagit "all time high" idag.
Men veckan började med några lite lugnare dagar men ändå bra försäljning, så man är ganska seg i huvudet när man kommer hem på kvällen. Då kan ni kanske förstå att det var riktigt härligt att komma hem till dukat julbord  i måndags :)


Kocken


Dukningen


Dessert

Nu kanske ni undrar varför vi år julmat redan i måndags för??!!
Jo det är nämligen såhär, att jag jobbar 9-14 på julafton och malin börjar 15- och jobbar till de är klara. Så det kommer inte att bli så mycket till gemensam jul för våran del, vi tog den då i måndags ist. Maten var grymt god och Malin var väldigt stolt över sig själv.

Tänkte jag kunde visa lite för er hur jag har det på jobbet så här i juletider också


Min skidhörna där jag spänderar ca 90% av min arbetstid :)


En annan vinkel, som ni ser så är det en heldel att hålla reda på och kunna förklara för kunden :)


Lagret


Som ni kan se så finns det ju en heldel varor, men mycket ska ju säljas också ;)

Just nu så kan man verkigen njuta av en vit jul och det glädjer mig att veta att även alla familj och vänner hemma i nässjö får njuta av en vit jul i år, det har väl inte hänt på ett bra tag. Här i Åre är det just nu -17 greder och byn ligger vit och fin. Helt juvligt är det, önskar att alla fick ha det såhär fint på julen.
Men nu är det ju vissa som har det lite bättre än andra, som t.e.x. min andra chef Jon Olsson som är en av Sveriges största jibb stjärnor, kikade in på hans blogg igår och där fick man se bilder på honom när han pumpade puder i Revelstoke i Canada efter ett helikopter lyft upp på berget.
Måste erkänna att man blir lite lätt avsi på honom i detta läget :)


Åkare: Jon Olsson   Fotograf: Mattias Fredriksson


Åkare: Jon Olsson   Fotograf: Mattias Fredriksson

Jag längtar tills vi har såhär mycket snö här i Åre så vi också kan få "shredda" lite pow pow ;)

Nu återstår väl bara en sak denna kväll på dagen före doppare dagen :)

Jag vill önska alla älskade vänner och läsare en underbar GOD JUL :)

//PS

Nya vinterkängor

Köpte nya vinterkängor igår också :)


Varma och gossiga

//PS

Vi börjar närma oss jul :)

Det börjar dra ihop sig till jul, äntligen skall man få äta julskinka, köttbullar, prinskorv och mycket mer. Som ni säkert har läst när jag har skrivit i mina tidigare inlägg så var det "jävligt" kallt här några dagar, nu har det iofs blivit lite varmare så det är bara -13 idag :)


Som ni ser var det riktigt kallt när det var som värst! :)

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så skulle ju Malin och My baka lite lussebullar såhär till julen, måste säga att de gjorde ett riktigt gott bra. MUMS vad goda de blev!


My stökar och bökar i köket :)

Tyvärr han jag ju inte smaka innan jag skulle gå till jobbet, men vad gör det! Den som väntar på något gott......
Väl nere på jobbet blev det en ganska lugn eftermiddag med inte så många kunder, det är väl lite lugnet före stormen. Imorgon söndag börjar nämligen alla julgäster att ramla in i byn, så nu kommer det vara fullfart ända fram till slutet av april :)
När jag var nere på jobbet då så hade jag ju fått ett "litet" paket från mamma via posten med lite julklappar i, mina arbetskamrater skrattade åt mig när jag kom och bar på det lilla paketet. Såhär såg det ut hemma vid granen när jag hade tömt ut alla julklappar.


Som ni kan se så vart det en hel del julklappar :):):) inta många dagar kvar tills man får slänga sig över denna högen.

Idag skulle vi ha åkt skidor, men det blir inte alltid som man planerar. Det blev en lugn dag hemma ist men god mat och lite skidåkning på tven ist. Ska väl försöka hitta på något till kvällen kanske, är lite sugen på bastu och bubbelbad kanske!
Vi får se, men det blir iaf ganska lugn då det är en lång dag på jobbet imorgon 9-19.30 så det gäller att vara pigg när man kliver innanför dörrarna.

//PS


Kylig jul

Nu när jag sitter här och skriver så är det - 29 grader ute och det sjunker mer och mer hela tiden :)

Men jag kollade in vädret nyss och det ser ut som om det skall vara rät kallt ett tag framöver nu och det sträcker sig även över julen, så iaf vi får en vit och mysig jul :)



Jag älskar vintern :)

Sov gott alla där ute i kylan

//PS

Kall skiddag

Idag var det så dags för Haglöfs att komma till våran butik och prata väl om sina produkter, så mellan 9-11 så satt jag och mina kollegor på intersport och lyssnade på Marie från Haglöfs.
Alltid bra att ha en sådanhär genomgång när det är så dyra plagg man skall sälja till kunder senare i vinter, bäst så de inte blir fel ;)

Efter att vi var klara med Haglöfs så slipade jag till mina kanter och vallde skidorna för dagens väder. Just de ja, vädret va de ja. Idag var det en riktigt fin vinterdag med klarbå himmel och 15-25 minusgrader på berget. Jag hade en helt underbar eftermiddag i backen. Vackert väder, kallt som satan, hårt i backen, underbar sol nedgång och inte en människa i hela gästrappet, det blir inte bättre än så :)
Jag tog lite bilder under dagen som ni skall få titta på.....


Nya jackan och nya hjälmen är på :)


Skutan i bakgrunden, visst ser det inbjudande ut :)


Kallt som satan var det




Tänkte jag skulle avsluta med två bilder på våran vackra solnedgång

Hoppas ni kan känna lite av den njutning jag hade ute i backen idag när ni tittar på dessa bilder, för det var helt magiskt. Nu skall jag se till att vila en stund sedan ska jag försöka orka träna lite, blir det ingen träning ikväll så blir de lite solarium och en morgonträning imorgon istället.

//PS

Inköp :)

Så sitter jag då här igen och skriver lite, tyvärr blir det inte lika ofta som jag så gärna skulle vilja. Jag bor i en by där allt kan hända och ibland måste man anpassa sig till omvärlden och ta dagen som den kommer :)

Helgen bestod av många roliga timmar på jobbet och kvällarna förgyllde vi med en och annan öl och trevligt sällskap. Som t.e.x. i söndags, när jag precis skulle sluta så kom Henke och Calle förbi och fråga om jag inte skulle med och kolla på fotboll (Liverpool-Arsenal), allting slutade med att vi kollade fotbollen på All star där vi samtidigt avnjöt lite god mat och någon öl, vi gick sedan vidare till Holiday där vi spela lite bowling och drack någon öl till och inväntade resten av restaurangfolket som höll på sluta. När de väl kom efter en stunds väntan så gick vi i samlad trupp till Supper där vi satt och snackade lite skit ett tag innan vi gick till Dippan för att hämt ut våra säsongskort och sedan gå hemåt.
När vi kom hem senare på natten så fick jag äntligen chansen att beställa min nya skidjacka som jag har spanat in ett tag. I´m so stoked :)


Snygga va??

Söndag kväll började det sedan att snöa här i världens vackraste by :), det snöade sedan til och från hela natten och även under hela måndagen. Måndagen blev en ganska skön dag ledig från jobbet, jag och Malin låg i soffan på förmiddagen och kollade lite på tv och gjorde inte ett skit. På eftermiddagen gick vi sedan ner på byn för att handla lite och jag skulle få köpa hjälmen jag kollat på :)

JA mamma, ännu ett inköp..... Men se det som en investering till min hälsa ;)


Hjälm ny, goggles är från förra året.

När vi var på väg hem så var jag ju tvungen att ta ett kort så jag kan visa er hur mycke snö det har kommit på et dygn nu. Jag älskar vinter och nu är den äntligen här, hoppas den stannar nu bara :)


Någon stans mellan 20-30 cm har det kommit här. Nu när det har gått en hel dag till så har det kanske kommit någon cm till, det har tyvärr inte snöat lika ihärdigt denna dag. Men all snö är ju bättre än ingen.

Måndag kväll avnjöt jag på bästa sätt, genom att åka kvällsåk i gästrappet. Nypistat med ca 10 nysnö ovan på det gjorde det till en grym kväll och säkert en av de bästa man får uppleva i vinter. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig upp i backen denna kväll men i framtiden kommer jag kunna ta riktigt fina bilder då jag idag har köpt en ny kamera till mig själv från mammsen och pappsen i julklapp (TACK).

Om några dagar så lägger jag upp bilder på hur telefonen ser ut och även den nya jackan som jag hoppas anländer imorgon.
Vad har jag då gjort idag??
Ja idag har jag jobbat hela dagen och när jag kom hem så satte jag mig och beställde de sista julklapparna som måste skickas, så nu är alla inköp klara (tror jag iaf) kanske kommer på något mer roligt jag vill ge till någon.... Man vet aldrig vad jag är på för humör :)

Skulle sedan göra en uppdatering av mjukvaran på min telefon, den har varit lite knasig och bytt datum och tid självmant. Så enligt tre så skull det hjälpa att uppdatera den, men närjag gjorde det så gick något fel och hela mitt minne blev utraderat
FFFFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNN

Så nu sitter jag och håller på att återställa telefon helvetet, om inte det går så kommer det ta hus i helvete imorgon på tres kundtjänst vill jag lova.

(telefonen startas nu om)

Håll nu tummarna.........

HELVETES JÄVLA TRE!!!!!!
Imorgon kommer det att skrikas på deras kundtjänst och fan om inte de löser det smidigt för mig denna gången.

Telfonen startade om och jag kom in i den, men den såg helt konstig ut! så jag skulle starta om den en gång till och då står det bara "startförsök misslyckades var vänlig kontakta återförsäljaren". Så imorgon skall jag kontakta TRE och ge dem ett levande helvete......

Nu skall jag krypa ner i sängen, för imorgon är det clinic på jobbet vid 08:30 och efter det väntar backen på mig :)

Sov gott alla där ute

//PS

Premiärvecka på intersport

Så var man då igång på jobbet, ÄNTLIGEN!!!
Efter att vi hade överlevet tisdagen som var första dagen med gänget så har vi nu levt ganska tajt ihop nu i tre dagar. Onsdagen tillbringade vi ju nere på holiday club och gick runt på sportfacks mässan, som är en mässa där man samlar alla skidleverantörer och låter dem utbilda all butikspersonal i deras artiklar. Vi gick nere på holiday från 08:30 - 17:00 så det blev mycket lyssan och mycket att lära.




Om jag skall köpa några nya skidor i vinter så kan det mycket väl bli ett par Salomon shotout, det är de som står andra från höger (vit och grön).

Som ni förstår så var det en väldigt lång dag med mycket info att att ta in, men detta var ju min fjärde gång jag var på denna mässan så jag har nog ganska bra koll på de mesta ändå känner jag. När vi väl var klara på mässan så gick jag upp en våning till sportsbar och blev sittande där hela kvällen. Tillsammans med Mang och Graff blev det en helkväll där med backgammon, bowling, fotboll och någon öl. Väldigt trevlig kväll och lite längre fram till champions league kom även Lisa, Sossa och Näsan ner och hängde med oss.


Mange (bowling kungen)






Ser lite hängit ut :)

En grymt härlig dag, men man samlade ju på sig en del material som det nu bara är att gå hem och plugga på. Man kan ju aldrig lära sig allt om alla, men ju mer man vet desto bättre.


Min hemläxa

Så blev det då torsdag och det var dags för skidtest med jobbet. Vi lastade på morgonen i säkert 30 par skidor i bilen och körde ut till Duved. Tanken var då att vi skulle få chansen att testköra alla våra skidor som vi hade i butiken, detta för att veta vad vi pratar om när vi senare skall sälja dem till kunder.


Här har vi det första stället.

Jag han köra igenom 5 par ganska grundligt, det är alltid kul att få prova på olikaslags skidor och framförallt prova på olika märken. Alla märken tänker ju på sitt vis och har olika idéer och lösningar på allt, så det är väldigt nyttigt att prova mycket. Körde väl 4 par riktiga pist skidor som var rätt så avancerade alla men sedan skulle jag avsluta med en twintip skida som i jämförelse med de andra är väldigt mjuk. Jag tog på mig skidorna och ställde mig i liften, men när jag tittade ner på dem så får man syn på denna människa


Känns lite konstigt att ha sin chef på bild på sina skidor. Olivia som är Jon Olsson är ju min chef när jag jobbar tillsammans med dem under JOSS. Lite kul att åka på just dessa skidor då :)

När vi var klara med skidtestet vid 12 tiden så åkte vi in till byn igen och lastade av alla skidor, men jag var inte klar för dagen. Jag slet med mig ett par skidor och gav mig ut i backen igen tillsammans med Lisa. Vi körde några åk i VM 8 och tog en lunch.
På kvällen vat det sedan dags för säsongen första personalfest, vi skulle alla gå på Wallmans och avnjuta god mat en sjujävla show. det blev en mycket trevlig kväll som vi avslutade på Bygget som hade premiär med Veronica Maggio på scenen.

Tanken var sedan att jag skulle gå upp och åka skidor idag, men när jag klev upp och tittade ut så var det 3 + grader och regnade ute, så jag stannade hemma i soffan istället och bara njöt av att få sova lite till. Framåt lunch sedan så gick jag ner på byn där det var julmarknad för att klippa mig lite, blev väldigt snyggt men jag lägger ut en bild när jag har gjort mig snygg någon dag. När jag var klar stylad gick jag ner till jobbet med ett mål i sikte??!!


Det blev ett inköp av nya pjäxor idag, jag är sjukt nöjd och hoppas verkligen att dessa kommer göra min vinter till en grym vinter med mycket härlig åkning.
Nu ligger jag i soffan igen och skall precis sätta på en film, jag måste ju ladda upp inför imorgon då jag kliver in på intersport med full kraft för att starta min säsongsanställning.

//PS

Lång rapportering

Sorry, att jag har varit så dålig på att skriva några inlägg nu ihelgen och i början av veckan. Jag har haft ett fullspäckat schema och jag skall försöka återberätta llt här i detta inlägget istället.

I fredags och lördags så var jag fotomodell för ett märke som heter Tuxer, vi tog lite bilder till deras produktkatalog till nästa vinter. Detta var ett jobb som jag var med och gjorde även förra året, så det gick på ren rutin denna gång. Nä skämt och sido, det var lika roligt som förra året. Tror att det hade mycket att göra med att vi var precis samma gäng som var modeller som förra året, så det var ganska lätt stämning och vi hade väldigt roligt tillsammans :)





Det blev två toppen dagar som vi avslutade med lite bilder i solnedgången uppe från olympiaplatån, väldigt fina bilder blev det. Men det måste väl bero på att det var så jävla snygga modeller ;)

För att runda av den härliga lördagen så träffade jag min gammla klasskamrat Niklas Baggen (norrman) och drack några öl och bara snackade skit. Vi tog oss även ner till Dahlboms för att mingla med lite gammal vänner som börjar ta sig upp till fjällen igen.

Vaknade sedan efter en ganska skön sovmorgon på söndagen av att Albin ringer och frågar om jag vill hänga med till Östersund och kolla på hockey. Aldrig fel att kolla på lite hockey ju, så självklart hänger jag på där. Det var Graffs lillebror som speöar för Ö-vik som skulle möta Östersund i Div. 1. Så jag, Albin och Graff rullade in på väldigt hala vägar till Östersund och spänderade hela söndags eftermiddagen där inne.




Fokuserade :)

När vi återvände till Åre igen så var det söndags kväll och det var inte vilken söndag som helst. Det var nämligen premiär för Dippan i Åre och deras berömda söndagsklubb. Så givertvis var vi tvugna att kolla in den, så jag och Baggen tog några öl även denna kväll. Vilket skulle visa sig vara ett bra val, blev en mycket rolig kväll med många skratt.
Vissa av mina vänner är bara helt sjuka, men jävligt roliga! Kan väl säga som så att visa är så jäkla smarta att när man inte har råd med taxi så kan man ju alltid se till att vännerna bär hem en istället :) Nämner inga namn på vem det var, men han/hon må ju haft en toppen kväll i alla fall.

Måndagen blev ganska lugn till en början i allafall, en skön film och lite lugn förmiddag var inte fel efter en så hård helg. När man tillslut började vakna till så gick jag och Malin ner till byn för att äta och spela lite backgammon.


Som ni kan se så blev det seger för mig, ledde hela matchen men Malin var jäkligt nära att komma ikapp på sista slaget med en dubbel sexa. Men det räckte inte hela vägen denna gången, så jag vann (precis som vanligt). Men det är ju bara ett spel, så hon får väl öva lite och utmana mig igen när hon känner sig stark.


Dom har grymt god mat på Twins, idag fick det bli en krämig laxpasta en en sval Pago till de :)

Jag avslutade sedan måndagen med ett träningspass på gymmet, det kändes skönt att få köra igenom kroppen efter en helg fyld med lite synder. Alltid lika gott med en bra start på veckan vad de gäller träning också.

Så kom då tisdagen som jag har väntat på sedan jag slutade skolan i juni, tisdagen då min säsongsanställning började på intersport. Idag har vi så suttit i skolbänkarna igen och bara lyssnat på våra chefer som har gått ingenom massa info om hur vi skall fungera i teamet och hur vi skall jobba i butiken. Imorgon står det sedan skidleverantörs mässa på schemat och på torsdag skidtest. Så det är en härlig vecka där vi kommer sammanssvettsas i gruppen och den skall även avslutas med ett besök på Wallmans här i Åre på torsdag kväll för att ge oss en möjlighet att umgås lite utanför jobbet också. Så se till att kolla in här i veckan för lite mer bilder på dessa aktiviteter.

Nu skall jag se till att krypa ner så jag är pigg imorgon när jag skall gå runt och kolla på alla montrar.

//PS

Kvällen före fotografering

Imorgon är det dags för fotografering, då vill det till att man vaknar på sin snygga sida. Innan jag ska gå till ängs idag så var man ju tvungen att klämma in ett träningspass också, idag blev det ett bröst/triceps pass som varade i ca en timme.
Innan jag tog mig till gymmet så laddade jag upp med lite buritos först :)


Riktigt goda faktiskt. Kyckling, thai wook grönsaker, annanas, rödlök och toppade sedan med tacosås och guacamole. Blev ett lysande resultat :)

Nu skall jag se till att få lite skönhetssömn innan morgondagen.

//PS 

Vad hände med dygnet??

Ibland undrar man ju hur man skall få energi till att orka leva livet när man får leva i ett ständigt mörker??!!
Klockan är nu prick 12.00 och solen är precis på väg ner bakom berget på andra sidan sjön.....



Det är ju tur att snön ligger vit och lyser upp tillvaron lite iaf :)
Inte riktigt lika kallt här idag, men ack så härligt ändå. Just nu kan man bara njuta av livet och hoppas att det vräker ner snö när som helst.
På schemat idag står det att jag skall ta tag i mitt liv och göra all de där småsakerna som man lätt väntar med tills senare. Skall även börja planera min arbetstid lite inför kommade vår och sommar, det gäller tt ligga lite före tiden om jag vill göra ett gott intryck och få göra de eventen som jag vill.

//PS


Fotomodell

Jaha då ringde min vän Annika precis och frågade om jag ville vara med och fota för en produktkatalog på fredag.? Självklart vill jag ju det...
Jag var tillfrågad sedan innan, men först skulle de ha fotograferingen förra helgen när jag jobbade på intersport, så jag var tvungen att tacka nej. Men sedan blev den flyttad till denna helgen och jag är ju ledig så då frågade de om inte jag ville vara med igen. Jag var med och fotade för deras katalog även förra året, så det skall bli skoj att hänga med mina modellvänner igen då vi blir precis samma gäng som förra året.

Så nu gäller det att göra sig snygg till fredag, vill ni så kan ni se katalogen från förra året på:
http://www.tuxer.se/

Nu är det snart dags att sova!
Sov gott alla där ute i cyber världen :)

//PS

Vinterkylan är här :)

JJJJJJJJJJJJJJJIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUU :):):):)

Kylan är här, precis innan jag satte mig här för att skriva detta inlägg tog jag en bild på våran termometer som står i fönstret. Till min och många andra Årebors glädje visade den på riktig kyla.


Jag lät tomten vara med på bilden också, bara för att påminna alla om att det är nära nu :)

Det är helt underbart att kylan äntligen är här, nu får vi bara hoppas på att det börjar snöa snart också. Men om jag önskade i mitt förra inlägg så kom det faktiskt lite snö igår också, men dock inte så mycket men det är bättre än inget!
Tack vara att det nu kryper ner mot nästan -15 grader så är det nästan optimalt för snöläggarna att tillverka snö, de kan nämligen tillverka störst mängd snö när temperaturen ligger runt -15.
Fick tag i några bilder från skistars snörapportsida.




Visst ser det härligt ut, bilderna är tagna över olympia området där damernas Worldcup tävlingar skall gå av stapeln under lucia helgen. Så som ni förstår är det lite brottom med att lägga snö. Men skistar tillsammans med Åre gör ett enormt jobb med detta.

Vad gör då jag under dessa dagar, jag ni jag njuter nog bara av den sista veckan av min arbetslöshet. Jag börjar ju min säsongsanställning på intersport nästa tisdag, det skall bli så roligt att komma igång och jobba igen. Så jag skall se till att få ut så mycket utan av den sista lediga tiden som det bara går, det blir träning, premiär öppning å dippan, bowling, lite öl och massa vänner.

//PS

RSS 2.0