Vilka dagar!

Nu har Adam och Maja varit här i några dagar och vi har varit ute och åkt varje dag. Måste erkänna att de har haft en jädrans tur med vädret medans de har varit här, det har varit kanon fint och om man jämför med förra årets januari då de va 35- grader å snålblåst så är det rena tropikerna nu!!!!
Vi har varit ute på endel äventyr med dem runt om på berget i jakten på att finna lite puder och sköna åk för dem, men uppe på högzon är det väldigt vinspinat och inte alls mycket snö.
Men som alltid på detta berg så finns det små gömmor där det alltid blåser in snö och lägger sig och vi har nog kunna bjuda på lite sköna åk iaf, och har det inte fått njuta av åkningen så har de iaf fått fint väder eller vad tycker ni??
Nere på kullen till vänster ser ni Adam, Maja och 2 skidåkare till. Jag och en annan kille vid namn Mattias hittade på en egen väg runt berget medans de andra fick hajka up igen.
Men vad sägs om utsikten??
Svårt att klaga när moder jord bjuder på denna vyn innan man skall vika skidorna över kanten och åka utför. Det var en grymt dag som bjöd på endel härliga svängar.
Nu idag så har jag börjat jobbat igen efter helgens ledighet och det är väldigt lugnt denna veckan, hela byn dör ut nästan innan familjeveckorna och student veckorna börjar nästa vecka!
Men jag börjar jobba 12 varje dag nu så det hinns med lite åkning på förmiddagarna om man orkar, å det gör ju givertvis jag! :D
Till helgen så skall jag åter igen jobba lite för Eventyr och vara med vid en konferens här uppe i Åre. Blir kul att få lite avbrott från butiken över hela nästa helg och fokusera på lite annat.
Det coola som jag hoppades jag skulle få berätta för er uteblev tyvärr :(
De håller ju på att spela in Landskampen mellan Sverige och Norge här uppe nu under 2 veckor och de ringde från produktionsbolaget och frågade om jag ville vara med och bli filmad.
De behövde tydligen några som de kunde använda som stans in för deras programledare, så jag skulle ha blivit filmad från helikopter medans jag åkte skidor i både pist och offpist!
Men tyvärr så ställde man in denna filmning i söndags då det lovades dåligt väder, men som ni kan se på bilden ovan så var det inte så värst dåligt väder, så det var jävligt synd att man ställde in!
Och nu skall man tyvärr göra den filmningen en dag då jag jobbar ist :(
Nu ska jag hur som helst sova och ladda för skidåkning imorgon ist
//PS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0