Dubbelt jobb :)

Jaha då har mitt dubbel liv dragit igång, just nu jobbar man då ca 75% på intersport samtidigt som jobbet med JOSS (Jon Olsson Super Session) har börjat rulla igång på allvar. Men det är sjukt kul bägge två så det gör mig inget alls att man får sitta och jobba dygnet runt.
Jag går en väldigt trevlig tid till mötes nu under denna veckan, idag jobbade jag sista arbetspasset på en nio dagrs lång arbets streek. Lite därför jag har varit lite seg med uppdateringar härpå bloggen.
Som belööning väntar nu en vecka som ser ut såhär:
Måndag: LEDIG
Tisdag: LEDIG
Onsdag: Jobb 16-19
Torsdag: LEDIG
Fredag: LEDIG
Lördag: LEDIG
Söndag: Jobb 9-19

Det bästa av allt är nog att imorgon måndag kommer det upp tre mycket bra vänner från Nässjö som skall vara här måndag-fredag och röja runt lite. Vi skall åka skidor, dricka öl och bara umgås hela veckan. det kommer bli riktigt nice de.
För att runda av veckan sedan så skall jag under frdag och lördag vara med i ett event som heter Highfive by Carlsberg här i Åre, som är en femkamp på snö. Vi kommer tävla i puckelpist, speedski, skicross, tec sleed och paralellslalom.
Detta är ett event som Carlsberg gör tillsammans med Åre som skidort, det kommer vara en grym fest och en cool tävling under dessa två dagar då amatörer får tävla mot sverigeeliten i alpint så Hans, Maria, Tessa och alla andra se upp!! ;)

Men jag lovar er att jag under denna veckan skall ha med mig kameran vart jag än går, så ni får en chans att följa allt som händer här i Åre....


Men under tiden som har varit nu när jag har jobbat så har man ju hunnit med lite oxå, livet kan ju inte stå still bara för att man jobbar mycket.
Fick syn på mina bägge bilar som stod pakerade nere i ICA garaget efter en dag på jobbet ;)


Bägge två e mina, ELER???? hade gärna haft dem iaf :)

Har ju även sett till att komma igång med min träning på allvar igen, vilket känns jävligt skönt. Så nu skall jag bara se till att hålla den uppe fram till skidsäsongen är slut och gymsäsongen tar över ist.


Duktigt va?

Nehe nu får det vara nog för denna kvällen tror jag, måste ju hinna sova lite innan man skall upp och åka skidor imorgon. Tjugo i nio skall jag möta Olof från jobbet utanför huset, då skall vi upp och nöta lite inför tävlingarna till helgen.

SOV GOTT

//PS

Mycket jobb och lite fritid!

Det är sportlov i Åre och det betyder mycket turister, vilket i sin tur ger mycket jobb åt oss som jobbar i butik i Åre. Men jag skulle aldrig kunna gnälla över att det är mycket att göra på jobbet, jag älskar när det är massa folk som drar och rycker i en för att få hjälp.
Dagarna går så sjukt mycket fortare då och samtidigt får man mer lust att ta för sig mer saker på jobbet, man får liksom lite extra energi. Samtidigt så är man nog lite tröttare när man kommer hem efter jobbet, vilket gör att man få lite mindre annat gjort. Jag har t.ex. inte varit på gymmet på säkert 2 veckor och tränat vilket ger mig lite dåligt samvete.
Men i torsdags och fredags var jag iaf lite ledig från jobbet och jag skulle då se till att få komma ut och åka lite skidor tänkte jag. Med tanke på att det är vecka 9 och det betyder att Stockholm har sportlov denna veckan, så är det rätt mycket folk uppe i byn just nu. Jag sttsade på att vara i liften vid 09.00 så jag skulle få några åk där det inte var så mycket köer tänkte jag.


Fin dag va?


Det var lite kyligt på morgonen, men när solen kom fram och värmde så blev det riktigt gott :)

Men som jag sa innan så ville ajg hinna med några sköna åk innan alla köer började bildas. Visst han jag med några sköna åk i både runt VM6 och i lundsrappet, men roligast var nog ändå att ätligen få testa Åres skicross bana. Riktigt rolig åkning blev så där på morgon kvisten ;)
Men tillslut så hade Stockholmarna börjat vakna och orkat sig ut i backen.


Såhär såg VM8 åt vid 10.30, då begav jag mig hemåt

Väl hemma sedan så var jag helt slut, jag orkade inget annat än att bara slänga mig på soffan. JAg som hade tänkt få lite gjort och sedan träna och laga mat innan vi på kvällen skulle festa till det lite och gå till bygget och kolla in Backyard babies spelning.
Men jag var helt slut, tog mina sista kafter till att laga lite lunch till mig och Malin innan hon skulle till jobbet. När hon sedan hade gått ut genom dörren så slängde jag mig i soffan igen och rörde mig inte på flera timmar. Jag slumrade till på eftermiddagen efter en stund på spikmattan och vakna 2h senare och mådde som en "påse skridskor" ont i halsen, ont i huvudet, snuvig och ont i hela kroppen. Det här gick ju inte för sig, jag skulle ju på backyard ikväll ju :(
Så de blev fram med alla kurer som finns alvedon, te, varm dusch, C-vitaminer och en liten wiskey. Sedan mådde jag faktiskt så bra att jag orkade släpa mig till bygget och kolla spelningen iaf :)
Jag har ju ändå sett dem ettpar gånger i mitt liv, men jag tycker ändå att det var en helt okej spelning. Det kan ju inte vara så lätt att få till en dunderspelning inne på en nattklubb, men tycker de gjorde de bra denna gången.

Men jag fick ju offra skidåkningen på fredagen för den skull, men det gjorde inte så mycket då fredagen blev en grymt bra dag ändå. Sov ganska länge först och sedan bestämde jag och Malin att vi skulle laga lite god mat på kvällen, men på väg ner till affären så ringde My och frågade om vi inte skulle med till Dhalboms en sväng och sitta å mysa i solen, mot Dhalboms :)


Visst ser det jävligt jobbigt ut, men tänk om några veckor kan vi sitta här i t-shirts och bara gotta oss ist :)

Måste erkänna att Dhalboms terras en vårdag när solen ligger på som den gjorde igår kan vara en av världens bästa ställen. Vi blev sittande här i säkert fyra timmar, vilket innebar att vi blev tvugna att äta lite oxå, så in kom menyn och några minuter senare hade man en frisk Asiatisk sallad i sitt knä :)


Ser gott ut....

Efter några timmar i solen så blev vi tvugna att springa till Ica för att inhandla ingridienserna till kvällens middag. Så efter ett stort inköp av varor så gick vi hemåt och på vägen så knäppte jag av denna bilden på våran underbart vackra skuta.


Skutan i solnedgång.....

På kvällen sedan så lagade vi till köttfärsbiffar med soltorkade tomater, fetaost och rödlök. Till det bjöds de på rostade rotfrukter och tsastiki och till dessert blev de kladdkaka med grädde. Riktigt gott vill jag lova, lite rödvid till det som pricken över i:et.

Nu är jag tillbaka på jobbet idag, går visseligen på alverdon, halstabletter och te men det går faktiskt ganska bra måste jag erkänna. Bara att köra på och hoppas det blir mycket kunder att hjälpa på dagarna så man glömmer bort lite hur man mår.

//PS

RSS 2.0