Torsdag 14/1 2010

Sista dagen med skidåkning innan man kliver på ett fyra dagars arbetspass igen. Även detta blev en dag att minnas, då vi började med skidåkning jag, Malin och Mange. Vi tog lite sovmorgon och var väl ute i backen vid 11 snåret. Även denna dag bjöd på strålande solsken och härlig värme på toppen, det sägs att det va nära +4 på toppen denna dagen.
Vi såg till att få några härliga åk runt VM8:an innan vi begav oss ner mot rödkullen med Bustamon i sikte där set skulle drickas kaffe. Där blev vi sittande en stund och njöt av kaffet, vi stötte även på en till vän tills oss, Daniel Thelin.


Härlig mysigt det är här inne :)

Efter att vi hade fikat klart så blev det några svängar till innan det var dags att kliva ur pjäxorna och bege sig till Broken för lite skidåkar lunch/afterski :)


Malin bromsar in efter att tagit sig ner för lundsrappet

Eftr att vi hade varit på broken och ätit en väldigt god lunch så åkte vi pojkar hem för att hämta badbyxor och sedan ta oss ner till holiday club för en skön stund med bubbelpool och bastu. Tjejerna fick ha en egen kväll då en av dem (Sara) fyllde 20 år idag.
Vi blev säkert kvar i badet i två timmar, men det var riktigt skönt att få slappna av lite efter så många dagar i skidbacken.
När vi var klara med badet skulle vi bara gå förbi sportsbar och ta en kaffe innan vi åkte hem, men när vi väl var där hittade My (bartender för kvällen) ett monopol och spelsinnet satt i sedan gårdagen så det blev några fler koppar kaffe och en runda monopol innan vi begav oss hemåt.
Avslutade sedan kvällen med att se GSI (Johan Falk) med Mange innan man fick sova. Måste säga att jag har haft riktigt sköna lediga dagar nu och jag ser fram emot den resterande biten av vintern, men jag vill ha mer snö så man kan få åka lite POW POW(puder snö) ;) för er som inte är skidåkare......

//PS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0