Onsdagen 13/1 2010

Så var det då Onsdag och mer skidåkning stod på schemat denna dag. Idag var jag ju ledig så vi behövde inte stå i liften vid 09.00, men vi var ute vid 11 iallafall. När det är så kallt som det är ute nu så behöver man ju inte skynda sig ut för att få fin åkning. En annan häfftig grej som händer här i Åre under denna tiden på året är att det blir något som kallas för invention.
Det är ett väderfenomen som jag aldrig hade hört talas om innan jag flyttade till Åre, men vad det går ut på är att det blir väldigt kallt nere i dalen dit solen inte når och uppe på toppen blir det tvärtom väldigt varmt och skönt.

Så denna dagen hade vi -22 grader hemma vid huset som ligger ganska långt ner i dalen och väl uppe på toppen var det ca +2 grader istället, visst låter det underbart. För att tillägga lite på detta så var det strålande solsken även denna dagen :)


Me on top of Åre skutan ;) med den nya jackan på mig


Mötte Sanna på toppen, då berätar hon att hon skall lämna Åre imorgon torsdag för att vara i Asien i ca 2 månader :(


Härlig bild på Molle


Hur kan man inte älska det här?????

DAgen blev ju inte värre när det var dags för lunch, vi gled in på Olympia cafét som ligger uppe vid VM8:an bergstation. När vi kliver in där stå min kolega från gymmet Markus där med en sin vän Sara. Allt slutar med att vi sitter ute i solen och äter lunch tillsammans, hur ofta händer det att man kan sitta ute på en terass den 13 Januari och äta lunch??!!


Markus och Malin, maten smakade mycket bättre än vad Malins min visar.


Sara, njuter av både mat och naturen :)

Det var en härlig dag i backen med många härliga åk. Vi tog sedan svängen förbi interport å vägen hem för att slipa malins skidor och fixa hennes pjäxor. Vilken tur att hon lever med en skid- och pjäx specialist ;)
På kvällen denna dag så var det planerat för spelkväll hemma hos oss, och vilken kväll det blev. Vi blev nog säkert 10 personer som samlades hemma hos oss för att spela spel och dricka lite gott vin. Kvällen slutade rätt bra för mig då jag blev 3,2,3,1 i de olika spelen som vi han spela.
Atck för en underbart trevlig kvällen alla våra vänner som var med, och för er som vågar så är det bara att komma tillbaka och utmana oss ;)

//PS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0