Inköpsdag :)

Har varit ledig även idag, tur att man skall börja jobba imorgon igen så man kan få tillbaka lite ordning i sitt liv igen. Inte för att det är oreda i mitt liv, men ändå skönt att få tillbaka lite rutiner igen.
Idag på förmiddagen så var det väldigt fint väder här i byn så min morgonpromenad förgylldes med ett väldigt härlig solsken och helt underbart förmiddagsväder.

Blev en ganska segt utdragen förmiddag då jag vill njuta lite av vädret, när jag kom hem från promenaden så slängde jag upp våran hängmatta ute på balkongen som vi inte har satt upp än pga det dåliga vädret. Men idag var det så dags och gud vad skönt det var att ligga och slappa i den en stund.


Härligt!

När jag låg där och hade det som skönast så kom jag ju på att jag helt glömt bort att äta frukost och klockan var redan 11. Så efter en väldigt sen frukost så blev hela dagen försenad lite.
Ner på byn blev det iaf runt lunch för att gå till optikern och göra en synundersökning, nu när jag skall beställa glasögon.
Efter att jag kom hem sedan så har jag beställt ett par från internet, så dem får ni kolla på så fort de kommer.

Till lunch så lagades de pastasallad med kyckling och massa annat gott i.


Sjukt gott med sallad på soammren tycker jag!

Måste ju sedan fylla i varför jag har den överskriften som jag har på detta inlägg, ni undrar säkert vad det är jag har handlat nu. Trotts att jag tränar så mycket som jag gör så måste man ju få chansen att njuta av livet lite också, så idag var jag faktiskt på systembolaget och gjorde lite nya inköp till baren.


Smaskens!!!
Nu skall vi ha detta och njuta av under sommaren, när moder jord bjuder på fint väder på kvällarna :)

Efter mat, inköp och allt annat som det var idag så stod det träning på schemat. Idag var det planerat för ett gruppass på gymmet, tränar sällan gruppass men just detta är väldigt ra för min del.
Vi har ett pass som kallas funktionel pls på gymmet här, som består av en slags cirkelträning där man pushas till max av den som leder passet.
Ett väldigt skönt program där man pressar sig och verkligen tar ut allt man har i kroppen i alla muskler. Ett skönt pass för mig att slänga in lte då och då för att ge hela kroppen en rejäl genomkörare.

Nu ikväll så har jag avnjutit ett skönt bad och bara haft en skön stund här hemma, skall nu snart krypa ner i sängen och slapna av på spikmattan innan jag skall sova inför jobbdagen imorgon.

//PS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0