Bröd med cashewsmör och hallonmarmelad

Bröd med cashewsmör och hallonmarmelad
Bröd:
5 dl blötlagt vete
1dl hackade dadlar
1 dl russin
2 msk sesamfrön
2msk solrosfrön
2 msk pumpafrön
1 nypa salt


Vetet bör ha legat i blöt minst 10 timmar. Kör alla ingredienserna till en jämn smet i mixern. Platta ut ett ca 1 cm tjockt lager på en plåt. Torka i ugnen på 50 grader Celsius i ca 5 timmar. Vänd och låt det torka tills det är lika fast som ett vanligt bröd.


Cashewsmör:

5 dl cashewnötter

Kör i mixern till en jämn smet. Tillsätt lite vatten. Klart. Smöret kan förvaras i kylskåpet ca 1 vecka


Hallonmarmelad:

1 banan
2 dl hallon


Kör i mixern till en jämn smet. Klart. Kan förvaras ett par dagar i kylskåp.

Recept av Anna Skipper


Kommentarer
Postat av: Emelie

Min kompis bor granne med Anna Skipper, hon skulle kunna vara galen... det kan vara all den nyttiga maten :)

2009-08-17 @ 09:53:26
URL: http://mowgliiduved.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0